Rapture AlzaBoxy Q1

27" ViewSonic VX2778SMHD čierno-strieborný

Zobraziť katalóg
27" ViewSonic VX2778SMHD čierno-strieborný
5 1 hodnotení
LCD monitor IPS, 16:9, 1000:1, 350cd, 5ms GTG, QHD 2560x1440, VGA, HDMI, DisplayPort, mini DP, výstup na slúchadlá, repro 2x 2W, VESA 100x100
Kód:  WV255k8 Produktové číslo:  VX2778SMHD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" ViewSonic VX2778SMHD čierno-strieborný Predaj skončil

27" ViewSonic VX2778SMHD čierno-strieborný

Premyslený do posledného detailu a pripravený byť tým najlepším spoločníkom vášnivých hráčov. Svojimi parametrami ale nadchne aj každého profesionála alebo milovníka úplne dokonalého obrazu bez kompromisov. Veľká nádielka palcov, ktorú dostal monitor do vienka, sa navyše pýši jemným WQHD rozlíšením pre ešte ostrejší a detailnejší obraz, než zvládajú iné obdobne veľké obrazovky. Druhou kapitolou výnimočnosti tohto monitora je veľmi vydarený a elegantný dizajn.

Kľúčové vlastnosti

  • WQHD rozlíšenie pre jemný obraz
  • Luxusný dizajn s tenkým rámčekom
  • Veľkorysé pozorovacie uhly
  • Šetrí a chráni oči
  • Herné zobrazovacie módy
  • Nastavenie podľa typov navigačného obsahu
  • Praktická dvojica reproduktorov
  • Dostatočná konektorová výbava

Obrazu naozaj rozumie

Monitor tejto značky v sebe ukrýva tradičnú porciu najrôznejších riešení pre maximálny zážitok z čo najlepšieho obrazu. Tešiť sa môžete na veľké pozorovacie uhly bez akejkoľvek straty farieb alebo vylepšené zobrazovanie pre farby plné a výrazné. Samozrejmosťou je technológia potláčajúce negatívne vplyvy počítačového obrazu tak, aby chránila váš zrak. Hráči ocenia niekoľko módov s ideálnym nastavením monitora podľa typu hier. Na rovnakom princípe potom môžete zvoliť rozdielne nastavenia podľa toho, či zrovna sledujete film alebo potrebujete vhodné nastavenie pre čítanie dlhých textov a podobne.   

Elegancia sama

Dizajn monitora zaujme najmä čo možno najtenším rámčekom. Ten je výnimočný jednak na pohľad, mimo to ale výrazne prispieva k zážitku z veľkej obrazovej plochy. Celý vzhľad monitora sa nesie výrazne v elegantnom duchu, ale nezabudlo sa ani na praktickú stránku veci. Nechýbajú bohaté možnosti pripojenia k PC ani výkonné reproduktory s čistým zvukom.

Parametre a špecifikácia

Typ panela
IPS Hotovo!
Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ma monitor i vstup na mikrofon ?

Diskusia a poradňa k 27" ViewSonic VX2778SMHD čierno-strieborný
Príslušenstvo pre 27" ViewSonic VX2778SMHD čierno-strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" ViewSonic VX2778SMHD černo-stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" ViewSonic VX2778SMHD schwarz-silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" ViewSonic VX2778SMHD schwarz-silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" ViewSonic VX2778SMHD fekete-ezüst.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií