AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

65" Sony Bravia KD-65XF7096

Zobraziť katalóg
65" Sony Bravia KD-65XF7096
4,0 2 hodnotení
Televízor – SMART LED, 164cm, 4K Ultra HD, Motionflow XR 400Hz, HDR10, HLG, 4K HDR, 4K X-Reality PRO, Direct LED, Live Colour, Dynamické zlepšenie kontrastu, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3×HDMI, 3×USB, CI+, DLNA, Bluetooth, WiFi, Miracast, HbbTV, USB HDD nahrávanie, web prehliadač, YouTube herný režim, VESA, repro Bass Reflex 10W+10W, A+
Kód:  WS1019k6 Produktové číslo:  KD65XF7096BAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Sony Bravia KD-65XF7096


TELEVÍZOR SONY BRAVIA KD-65XF7096

Smart LED TV so 4K rozlíšením

Zreteľnejší a farebnejší obraz

Televízor s vysokým dynamickým rozsahom (HDR) mení doterajšie štandardy, čo od displeja vôbec čakať. HDR obraz prináša zobrazenie novej generácie. Spoločne s rozlíšením 4K Ultra HD televízor Sony Bravia KD-65XF7096 jemne rozkryje úrovne detailov, farieb a kontrastu. Výsledkom je najvernejšie podaný obsah, aký ste kedy mohli na televízoroch uvidieť. Čerešničkou na torte sú úžasné svetlé oblasti, ktoré na normálnych televízoroch zostávajú bez príslušných detailov. Teraz vám v obraze už nič nemôže uniknúť.

Objavte znova každý detail v 4K rozlíšení

Nová technológia nesúca názov 4K X-Reality PRO zvyšuje rozlíšenie obyčajného obrazu na 4K, čo zaručí pozoruhodne čistý obraz aj u menej kvalitných nahrávok.

Objavte vzrušujúcu zábavu v HDR

Tento 4K televízor s HDR vám prinesie úplne nový pocit zo sledovania filmov a hrania hier. Poradí si s väčšinou HDR formátov, vrátane HDR10 a Hybrid Log-Gamma.

Hranie na Playstation v HDR

Televízory Sony 4K HDR sú skvelým príslušenstvom pre herné konzoly Playstation 4 a Playstation 4 Pro.

Rýchly prístup na YouTube

Vďaka špeciálnemu tlačidlu YouTube môžete jedným stlačením ihneď preskočiť na akékoľvek video tejto online služby. Nezáleží na tom, či práve sledujete seriál, film, alebo napríklad nahrávky z USB. Funkcia YouTube totiž dokáže prekryť akýkoľvek program v televízore.

Vyrobený pre dokonalé počúvanie

Hudba a jej tóny sú všade okolo nás, preto zabudovala spoločnosť SONY do všetkých svojich Smart TV veľmi kvalitné reproduktory tvoriace krištáľovo čistý zvuk rozliehajúci sa po celej miestnosti.

Skvele zapadne i do vašej obývačky

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
146,1 cm Hotovo!
Výška
90,7 cm Hotovo!
Hĺbka
18,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
84,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8 cm Hotovo!
VESA prichytenie
300×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zakoupil tento tv . Popis na stranke ne odpovida realite . Televize ne ma v sobe bluetooth , smart tv ne funguje.

Dobry den, dle popisu ma mit televoze HBO GO, v seznamu aplikaci ale neni. Nepodarilo se mi najit, kde se muze pridat, prosim o instrukce. Dekuji

dobrý den, opravdu má televize bluetooth? Sony píše ve specifikaci že nikoliv. (bluetooth profile support NO)

Dobrý den, zhanam pre zavesenie na stenu : "Držiak na TV Sony model no. KDL-65W859C". Chcem Vas poprosit o radu aky typ zavesneho drziaka by som si mal zakupiť. Dakujem S pozdravom

Dobrý deň, má toto TV OLED displej? Ako je uvedené v popise? Ďakujem

Diskusia a poradňa k 65" Sony Bravia KD-65XF7096
Príslušenstvo pre 65" Sony Bravia KD-65XF7096 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Sony Bravia KD-65XF7096. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia KD-65XF7096. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia KD-65XF7096. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Sony Bravia KD-65XF7096.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií