AP+ nový vizuál MPLA318265

Camry CR 1242

Zobraziť katalóg
Camry CR 1242
4,2 6 hodnotení
Rýchlovarná kanvica 2200W, objem 1.7l, nastavenie teploty 55-100 ° C, LCD displej
Kód:  CAMRK001 Produktové číslo:  5908256834903 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Camry CR 1242

Zháňate moderné plastovú rýchlovarnú kanvicu, ktorá zaujme nielen čistým dizajnom, modernými prvkami a reguláciou teploty, ale zároveň aj svojou výkonnosťou a bezpečnosťou? Narazili ste na ten správny kus! S objemom 1,7 litra pripraví značnú porciu lahodných nápojov a zaujme aj moderným dizajnom, ktorý nebude nijako narušovať zvyšok interiéru vašej domácnosti či kancelárie. Vnútorné modré osvetlenie umožní užívať si zaujímavého efektu vody pri varení. Zaručene oceníte aj rozšírené ovládanie skrz LCD displej a výber z niekoľkých teplôt, a to v rozmedzí 55 až 100 stupňov Celzia. Takže váš zelený či bylinkový čaj zalejete presne takú teplú, aká je odporúčaná.

Šesť dôvodov ku kúpe

  • Moderné kanvice z bezpečnostného pastu s atraktívnym podsvietením
  • Regulácia teploty, pri ktorej sa kanvica úplne automaticky vypne
  • Rad bezpečnostných prvkov pre maximálnu bezpečnosť
  • Praktický indikátor zapnutia a zvukový signál
  • Otočná základňa o 360 stupňov
  • Vodoznak

Praktickosť na prvom mieste

Použitý kvalitný materiál zaručuje najvyššiu mieru zdravotnej nezávadnosti v porovnaní s ostatnými materiály používané pri rýchlovarných kanvíc. Pre jednoduché čistenie má kanvica aj vyberateľný filter. Dostatočný príkon 2200 W zaistí rýchle ohriatie vody. Pre kontrolu hladiny vody je k dispozícii priehledný vodoznak na bočnej strane produktu. Samozrejmosťou je skrytá tepelná špirála a odnímateľná základňa s 360 ° konektorom pre jednoduchú manipuláciu s prístrojom.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál
Sklo Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny, Zvuková signalizácia, Kontrolka chodu Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Po dosiahnutí požadovanej teploty kanvica vypína sama? Alebo ju treba vypnúť? Ďakujem za odpoveď

Dobrý den, pokud u konvice nenastavím regulaci teploty, automaticky se vypíná až 2 minuty po začátku varu. Je to v pořádku? Děkuji za odpověď

Dobrý den, koupily jsme si u vám tuto konvici. Konvice po nastaveni teploty ohreje na pozadovanou teplotu, vypne ale nezapipa. V manualu je ale uvedeno ze zapipat ma. Pokud teplotu nenastavuji tak vypne a pipa. Ma tedy pipat i pri nastaveni teploty nebo mame vadny kus? S pozdravem Krmelová.

Diskusia a poradňa k Camry CR 1242
Príslušenstvo pre Camry CR 1242 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Camry CR 1242. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Camry CR 1242. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Camry CR 1242. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Camry CR 1242.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií