AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

CATLER ES 8011 SE

Zobraziť katalóg
CATLER ES 8011 SE
5 2 hodnotení
Pákový kávovar 1750W, 15bar, tepelný systém Thermocoil, zásobník na vodu 1.8l, plocha na nahrievanie šálok, nerezová farba
Kód:  EAN3452n Produktové číslo:  41004741 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CATLER ES 8011 SE

Dizajnový pákový kávovar je vyrobený z kvalitných materiálov a nehrdzavejúcej ocele s mnohými praktickými funkciami. Pred vlastnou extrakciou je káva nízkotlakovo predsparená tlakom 2 až 4 barov, vďaka čomu napučí a uvoľní arómu a chuť. Elektronický systém kontroly teploty PID a Thermocoil umožňuje nastaviť určitú teplotu vody pri extrakcii kávy a dokáže ju aj stále udržiavať, čo je obzvlášť dôležité na prípravu lahodného espressa. Ak máte radi bohatú penu, tak oceníte unikátne zdvojené dno filtra. Výhodou tohto prístroja je aj možnosť prípravy dvoch šálok naraz a otočná parná tryska s nadstavcom z nehrdzavejúcej ocele na napenenie mlieka. Pripravte si lahodnú kávu s týmto špičkovým prístrojom Catler.

Hlavné prednosti

  • Kvalitný materiál
  • Funkcia predsparenia
  • Elektronická kontrola teploty
  • Vysoký priestor na prípravu long coffe
  • Automatické vypúšťanie vody

Jednoduchá príprava a obsluha

S týmto kávovarom si môžete okrem espressa pripraviť vďaka samostatnej tryske hoci len horúcu vodu na čaj, horúcu čokoládu alebo kávu long black. S parnou tryskou zase ľahko a rýchlo našľaháte mlieko na kapučíno alebo kávu latté. Vyberateľný zásobník na vodu s obsahom 1,8 l má zabudovaný filtračný systém na vylepšenie kvality vody. Ak máte radi vysoký hrnček, tak oceníte extra vysoký priestor na prípravu long coffe. Aby káva v hrnčeku nebola hneď studená, tak prístroj disponuje plochou na nahrievanie šálok. 

Ďalšou prednosťou je elektronický ventil na odstránenie prebytočnej vody z kávového filtra po ukončení extrakcie. Funkcia Clean Me vás zase pomocou svetelnej kontrolky upozorní na potrebu spustenia samočistenia. Ak kávovar ručne nevypnete, tak sa automaticky prepne do režimu úspory energie po jednej hodine, a automaticky sa vypne po ďalších troch hodinách nečinnosti prístroja. Určite tiež oceníte funkciu automatického vypúšťanie vody, ktorá vám zaručí, že voda na extrakciu kávy bude mať vždy vami nastavenú teplotu. Zvyšková voda po napenení mlieka alebo výdaji vody je automaticky uvoľnená do odkvapkávacej misky. Nemôže tak nikdy dôjsť k spáleniu kávy v sitku.

Príslušenstvo

  • Sitká s jednoduchým dnom pre 1 a 2 šálky
  • Sitká s dvojitým dnom pre 1 a 2 šálky
  • Nerezová kanvička na napenenie mlieka
  • Tamper
  • Nástroj na  zarovnanie kávy Razor
  • Čistiaca pomôcka/kefka
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 750 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,8 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Príprava dvoch šálok naraz, Automatické vypnutie Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!

Výbava

Príprava nápoja
Nahrievanie šálok Hotovo!
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
32,5 cm Hotovo!
Šírka
27 cm Hotovo!
Výška
31 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,2 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nekupujte 3 letou záruku. Po zaregistrování na catler.cz ji získáte automaticky zdarma! Platí provšechny produkty catler!

Dobrý deň, aký je prosím rozdiel medzi týmito kávovarmi? https://www.alza.sk/catler-es-8011-se-d4285195.htm https://www.alza.sk/sage-bes840-espresso-d5237722.htm Vyzerajú úplne rovnako, rozdiel je len v značke a cene... Ďakujem

Dobrý den, v příslušenství stroje je také Nerezová konvička na napěnění mléka. Je to ta, která se prodává pod označením MJ 2010? Děkuji za odpověď.

Kávovar je výborný, mám jen problém, že množství vyrobené kávy v hrníčku je buď strašně malé, někdy je větší, tedy je mnohdy různé. Jak se dá nastavit a seřídit, popřípadě v čem dělám chybu?

Dobry den, je mozne v tomto kavovaru pouzivat E.S.E pody ? Dekuji

Dobrý den, proč na některých fotkách máte vyfoceny starší model?... Jedná se tedy o starší nebo novější?

Na jednom obrazku ma kavovar trysky na vodu/paru dve na inom jednu. Ako to vyastne je?

Dobrý den , v příslušenství páky stroje je krom všech železných dílů i jeden plastikové kolečko s dírkou uprostřed . Vejde se přesně do vnitřku páky ale když tam není funguje vše stejně . K čemu to má sloužit . Děkuji . Koupal .

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda je páka součástí balení tohoto kávovaru. Děkuji za odpověď. S pozdravem Martin Pelíšek

Diskusia a poradňa k CATLER ES 8011 SE
Príslušenstvo pre CATLER ES 8011 SE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catler ES 8011 SE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte - CATLER ES 8011 SE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CATLER ES 8011 SE.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií