AP+ nový vizuál AD homeoffice

ETA 0028.90070 Gratus Fresh

Zobraziť katalóg
ETA 0028.90070 Gratus Fresh
5 2 hodnotení
Kuchynský robot planetárny, 1200W, plynulá regulácia otáčok + Pulse, 5.5l nerez pracovná misa, miesiaci hák, šľahacia metla, miešajúca metla, flexi metla na krémy, sklenený mixér 1.2l, mlynček na mäso s priemerom 62mm, nadstavec na plnenie údenín, nástavec na tvorbu masových trubičiek Kebbe, tvořítko na strojovej cukroví 5ks strúhadiel, lis na ovocie, citrusovač, celokovové prevedenie vrátane prevodov, možnosť nastavenia výšky hákov a metiel
Kód:  EAV3115a Produktové číslo:  ETA002890070 Stránky výrobcu

ETA 0028.90070 Gratus Fresh

V čom spočíva unikátnosť tohto výrobku?

ETA Gratus Fresh je totiž neskutočne všestranný. Vďaka príslušenstvo dokáže totiž získavať šťavu z ovocia a zeleniny. Vďaka lisu na ovocie, bobuľoviny a zeleninu si doma môžete vyrobiť džús z ríbezlí, čučoriedok, malín alebo uhoriek a paradajok. Citrusovač je potom určený špeciálne na džúsy z citrusových plodov - pomarančov, citrónov a grepov. Súčasťou balenia je samozrejme tiež 0,8litrová nádoba na šťavu a čistiaca kefka.

Vypnuté
Vysoká kvalita použitých materiálů

Vysoká kvalita použitých materiálov

Kuchynský robot ETA Gratus Fresh disponuje planetárnom systémom otáčania, ktoré zaručuje efektívne spracovanie surovín. Celokovové dizajnové spracovanie potom ocenia všetci tí, ktorí dbajú na kvalitu, tradíciu, funkčnosť a eleganciu.

Vypnuté
Extra záruka

Prodlužka záruky

Spoločnosť ETA Vám prináša predĺženú záruku na tento výrobok v dĺžke trvania desiatich rokov. Získavate týmto benefit v podobe istoty, že v prípade poruchy vám bude výrobok opravený nad rámec zákonnej dvojročnej záruky.


Vypnuté
Pomocník do každé kuchyně

Kvalita s logom ETA

Kuchynský robot ETA Gratus Fresh bude neoceniteľným pomocníkom pri vašom každodennom varení a poteší skutočne maximálnou využiteľnosťou. Svojím bohatým príslušenstvom poteší všetkých tých, ktorí sa radi bavia varením a zároveň dbajú na kvalitu, tradíciu, funkčnosť a eleganciu.


Efektívne spracovanie surovín

Veľmi výkonný 1 200W motor so stabilizátorom udržuje nastavené otáčky aj pri vysokom zaťažení. Pri práci si môžete vybrať z plynulej regulácie otáčok alebo funkciu PULSE pre maximálne otáčky.

Vypnuté
Kvalitní nerezové míse o objemu 5,5 l

Vypnuté
Skleněný mixér

Pomôže pripraviť prakticky všetko

S robotom ETA Gratus Fresh dokážete pripraviť skoro všetko. V kvalitnej nerezovej mise s objemom 5,5 l pripravíte pomocou hnetacieho háku, miešacej a šľahacie metly či špeciálne flexi metly najrôznejšie druhy tortových zmesí, kysnutých ciest, ale tiež polevy, náplne, krémy alebo napríklad zemiakovú kašu.


Bezpečný a spoľahlivý

Kuchynský robot je vybavený otvorom v kryte pre ľahké plnenie surovín počas chodu prístroja. Práca s robotom je maximálne bezpečná, je vybavený tepelnou poistkou, ktorá zopne pri preťažení stroja, čím ochráni motor pred zničením. Napriek vysokému výkonu je robot pri práci veľmi tichý. Obsahuje tiež bezpečnostnú poistku proti samovoľnému spusteniu v odklopené polohe. Robot je riešený tak, aby jeho použitie bolo tiež praktické a jednoduché, rovnako ako výmena jednotlivých nástavcov či jeho údržba. Robot je preto možné umývať v umývačke.


Vypnuté
Bohaté příslušenství

Príslušenstvo, ktoré je súčasťou balenia:

  • Veľkokapacitné nerezová misa o objeme 5,5 l, vrátane priehledného krytu (až 1,5 kg cesta)
  • Sklenený mixér 1,4 l (nepohlcuje pachy a farby mixovaných potravín)
  • Strúhacie nástavec sa 5 diskovými strúhadlami
  • Hnetací hák
  • Šľahacia metla
  • Miešacej metla
  • Flexi metla na krémy a ľahká cesta
  • Mlynček na mäso s priemerom 62 mm (4 veľkosti mlecích doštičiek, nástavec na výrobu údenín, nástavec na výrobu Kebbe, tvořítko na cukrovinky, vtláčadlo, uvoľňovacie kľúč)
  • Lis na ovocie, bobuľoviny a zeleninu (nádoba na šťavu 0,8 l, čistiaca kefka)
  • Citrusovač

Parametre a špecifikácia

Príkon
1 200 W Hotovo!
Počet rýchlostí
8 Hotovo!

Materiál

Materiál plášťa
Nerez, Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
29,5 cm Hotovo!
Šírka
38,4 cm Hotovo!
Výška
40,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
14,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ETA 0028.90070 Gratus Fresh Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 0028 90070 Gratus Fresh. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 0028 90070 Gratus Fresh.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií