P&G boost Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ETA 0028.90080 Gratus Maxipasta New

Zobraziť katalóg
ETA 0028.90080 Gratus Maxipasta New
5 3 hodnotení
Kuchynský robot planetárny, 1200 W, plynulá regulácia otáčok + Pulse, antikorová misa 5.5 l, hnetací hák, šľahacia metla, miešajúca metla, flexi metla, sklenený mixér 1.2 l, mlynček na mäso s priemerom 62 mm nadstavec na plnenie údenín, nadstavec na tvorbu mäsových trubičiek Kebbe, tvorítko na strojové cukrovinky, 5 ks strúhadiel, lis na ovocie, krájač na na trenette, nadstavec na cestoviny, nadstavec na ploché cestoviny, nadstavec na tvarované cestoviny, celokovové vyhotovenie vrátane prevodov, možnosť nastavenia výšky hákov a metiel
Kód:  EAV3115d Produktové číslo:  ETA002890080 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA 0028.90080 Gratus Maxipasta New

Vypnuté
Kuchyňský robot ETA 0028.90080 Gratus Maxipasta New

Multifunkčný pomocník

Vďaka novému kuchynskému robotu značky ETA sa vaše kuchárske umenie povznesie na úroveň skutočného profesionála. Využitím jeho funkcií dokážete v kuchyni naozajstné zázraky, a to s minimom času a úsilia. Obsahuje celý rad príslušenstva.

Výroba cestovín nebola jednoduchšia

Robot ETA Gratus Maxipasta vychádza z modelu ETA Gratus, je však rozšírený o príslušenstvo na prípravu cestovín. Pomocou piatich nadstavcov na pretlačovanie cestovín a krájača na trenette vyrobíte veľmi ľahko hneď niekoľko druhov cestovín. Fajnšmekri si môžu navyše dokúpiť aj nadstavec na tagliatelle, cestovinovým hodom teda už nestojí nič v ceste.

Vypnuté
Kuchyňský robot ETA 0028.90080 Gratus Maxipasta New
Vypnuté
Kuchyňský robot ETA 0028.90080 Gratus Maxipasta New

Všestranný pomocník v kuchyni

Okrem cestovín zvládne robot samozrejme mnoho ďalších činností. Využijete ho pri príprave tortových zmesí, kysnutých ciest, pri prípravách polievok, náplní, ale ušľahá aj skvelú zemiakovú kašu. Pripravíte v ňom aj kokteil, polievku, nastrúhate syry, zeleninu alebo oriešky. S mlynčekom na mäso pomeliete mäso na prípravu najrôznejších pokrmov, mlynček na mak, zjednoduší prípravu lahodných múčnikov.

Výkonný, ale šetrný

Robot je vybavený silným motorom so stabilizátorom otáčok, takže podá maximálny výkon aj pri veľkom zaťažení. Sám si automaticky upraví rýchlosť motora podľa tuhosti spracovávaného cesta. Telo robota je masívne, v celokovovom vyhotovení, čo zabezpečí jeho odolnosť a dlhšiu životnosť a stabilitu. Miešanie je riešené planetárnym systémom na kvalitnejšie a systematickejšie spracovanie obsahu nádoby.

Vypnuté
Kuchyňský robot ETA 0028.90080 Gratus Maxipasta New
Vypnuté
Kuchyňský robot ETA 0028.90080 Gratus Maxipasta New

Bezpečný a spoľahlivý

Kuchynský robot je vybavený otvorom v kryte na ľahké plnenie surovín počas chodu prístroja. Práca s robotom je maximálne bezpečná, je vybavený tepelnou poistkou, ktorá sa zopne pri preťažení stroja, čím ochráni motor pred zničením. Napriek vysokému výkonu je robot pri práci veľmi tichý. Obsahuje tiež bezpečnostnú poistku pred samovoľným spustením v odklopenej polohe.


Základné funkcie

  • Šľahanie
  • Miešanie
  • Hnetenie
  • Mixovanie
  • Strúhanie
  • Mletie mäsa
  • Plnenie údenín
  • Tvorba dutých trubičiek
  • Pretlačenie strojkových cukroviniek
  • Tvorba cestovín a rezancov (Rigatoni, Penne, Pappardelle, Stelline, Anellini)

Príslušenstvo

  • Veľkokapacitná antikorová misa s objemom 5,5 l vr. priehľadného krytu
  • Sklenený mixér 1,2 l (nepohlcuje pachy a farby mixovaných potravín)
  • Nadstavec strúhací s 5 strúhadlami
  • Hnetací hák
  • Šľahacia metla
  • Miešacej metla
  • Mlynček na mäso s priemerom 62 ,, (3 veľkosti mlecích doštičiek, nadstavec na plnenie údenín, nadstavec na tvorbu trubičiek, tvorítko na strojkové cukrovinky, vtláčadlo)
  • Nadstavce na pretláčanie tvarovaných cestovín
  • Krájač na Trenette
  • Nadstavec na lasagne

Dokúpiteľné príslušenstvo

  • Krájač na Tagliatelle ETA00283000
  • Mlynček na mak ETA 0028 96000
  • Citrusovač ETA 0028 98020
  • Nadstavec na krájanie kociek ETA 0028 95040

Parametre a špecifikácia

Príkon
1 200 W Hotovo!
Počet rýchlostí
8 Hotovo!

Materiál

Materiál plášťa
Nerez, Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
28 cm Hotovo!
Šírka
38,5 cm Hotovo!
Výška
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
16,52 kg Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chcela by som sa informovať , prečo je u tohoto výrobku ETA002890080 u vás vykazované rozdielne príslušenstvo predávané cez Alza.sk, ako udáva výrobca. U výrobcu je príslušenstvo k tomuto robotu udané, že medzi základné príslušenstvo patrí : - napr.sklenený mixer 1,4l u vás udávate 1,2l - nadstavec struhací +prevodovka pre zaistenie optimálnych otáčok, u vás toto zariadenie -prevodovka- neuvádzate - flexi metla na krémy a na ľahké cesta, u vás úplne chýba -u mlynčeku na mäso sú 4 veľkosti mlecích doštičiek, u vás sa uvádzajú len tri -lis na ovocie, bobuloviny a zeleninu. nádoba na šťavu 0,8l , čistiaca kefka, u vás sa toto príslušenstvo vôbec neuvádza, Nakoľko si nemám kde u vás overiť, čo vlastne skutočne zariadenie bude obsahovať (okrem popisu na vašej stránke), chcela by som od vás dostať kompetentnú odpoveď ešte pred tým, ako si pôjdem výrobok prevziať. Za porozumenie a skorú odpoveď, vám ďakujem.

Diskusia a poradňa k ETA 0028.90080 Gratus Maxipasta New
Príslušenstvo pre ETA 0028.90080 Gratus Maxipasta New Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Kuchyňský robot Gratus Maxipasta NEW 0028 90080. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 0028 90080 Gratus Maxipasta New.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií