AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

HECHT 6370

Zobraziť katalóg
HECHT 6370
5 1 hodnotení
Štiepačka na drevo horizontálny, príkon 1500W, štiepací tlak 4t, max.dĺžka polená 37cm, max. priemer polená 25cm, hmotnosť 38kg
Kód:  BOW150b Produktové číslo:  HECHT6370 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HECHT 6370

A fa aprítása nem éppen a legkedveltebb tevékenység, de ha fával van fűtve, akkor ez a tevékenység sajnos elkerülhetetlen. Nemcsak sok energiát vesz el, hanem a fejszéhez való aprításhoz tapasztalat és gyakorlat szükséges. Felejtsd el ezeket a gondokat és hagyd rá a profikra. A Hecht 6370 egy csúcsminőségű függőleges ágaprító, amely a legkisebb fáradozással előkészíti a fát a fűtési idényhez. Elektromos motor hajtja, amelynek teljesítménye 1 500 W és a minőségi hidraulikával akár  4 t aprítónyomást képes kifejteni. Játszva elbánik a  37 cm hosszú és akár 25 cm átmérőjű rönkökkel. Az egész gép minőségi anyagból készül és a tömege kb.  38 kg. A két nagy kerékkel és a praktikus fogantyúval a szállítása sem jelent problémát.  

Főbb tulajdonoságok 

  • Praktikus ágaprító kedvező áron 
  • MInőségi kivitelezés 
  • Nagy teljesítményű motor és hidraulika
  • Nagy kerekek és fogantyú a könnyű szállítás érdekében

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HECHT 6370 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HECHT 6370.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií