AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Lenovo Y Gaming Precesion Mouse M800

Zobraziť katalóg
Lenovo Y Gaming Precesion Mouse M800
2,0 1 hodnotení
Herná myš drôtová, laserová, odozva 0.98ms, 8200DPI, 9 tlačidiel, jednofarebné, vhodná pre pravákov, veľkosť L, USB, dĺžka kábla 1.8m, čierna, závažie a požívateľské profily
Kód:  NT486r8a Produktové číslo:  GX30J07894 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Y Gaming Precesion Mouse M800

Špičková herná myš s označením Y Gaming Precesion Mouse M800 od spoločnosti Lenovo k svojej maximálnej presnosti využíva precízny laserový snímač s maximálnym rozlíšením až 8200 DPI. Vďaka skvele prepracovanej ergonómii s pogumovaným povrchom vám zaistí skvelé pracovné i herné podmienky. K dispozícii máte 9 programovateľných tlačidiel, ktoré si prispôsobíte podľa svojej potreby, takže dosiahnutie cieľov akokoľvek náročnej misie už nebude žiadny problém! Kombinácia 8200 DPI, snímacia frekvencia až 1000 HZ a upraviteľná celková hmotnosť hlodavca znamená, že táto nová myš bude viac než len vaša "pravá ruka", dokáže totiž s minimálnou odozvou okamžite reagovať na akékoľvek hrozby či nástrahy.

Šesť dôvodov na kúpu

  • Výborná citlivosť 8200 DPI
  • Nastaviteľná hmotnosť myši pre maximálne prispôsobenie
  • Veľmi krátka doba odozvy (1 ms)
  • Dostatočne dlhý kábel na zachovanie pohodlia (1,8 m)
  • Až deväť programovateľných tlačidiel
  • Štýlové vyhotovenie zapadne do každého herného kútika

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
8,44 cm Hotovo!
Výška
4,07 cm Hotovo!
Hĺbka
13,38 cm Hotovo!
Hmotnosť
120 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
8 200 DPI Hotovo!
Doba odozvy
0,98 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Jednofarebné Hotovo!
Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je software myši stále k dispozici?

Má tlačítko na ľavej strane myši funkciu "sniper mode", po stlačení zvýšenie/zníženie citlivosti a je to možne upraviť?

Zľava zľava zľava

Diskusia a poradňa k Lenovo Y Gaming Precesion Mouse M800
Príslušenstvo pre Lenovo Y Gaming Precesion Mouse M800 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Y Gaming Precision Mouse M800. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Y Precision Gaming Mouse M800. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Y Precision Gaming Mouse M800. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Y Gaming Precision Mouse M800.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií