AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

MEElectronics S6P červené + Armband

Zobraziť katalóg
MEElectronics S6P červené + Armband
4,0 2 hodnotení
Slúchadlá s puzdrom 4.9", do uší, športové, uzavreté, meniče 9 mm, frekvenčný rozsah 20-20 000 Hz, 16 Ohm, 98dB, ovládanie na kábli, tvarovateľný kábel vedený za uchom, dĺžka kábla 130 cm
Kód:  MEE003a Produktové číslo:  736211199768 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MEElectronics S6P červené + Armband Predaj skončil

MEElectronics S6P červené + Armband

Kvalitné slúchadlá do uší na športovanie - tak sa dajú charakterizovať MEElectronics S6P. Tieto štuple majú kábel inteligentné vedený za uchom tak, že ich zároveň pridržuje pri pohybe. Slúchadlá sú navyše odolné proti potu a vode. Zvuková kvalita nezostala v pozadí - 9 mm meniče s neodymovými magnetmi vytvárajú dynamický zvuk so širokým frekvenčným rozsahom. Pri behaní iste oceníte ovládanie hlasitosti na kábli so zabudovaným mikrofónom na telefonovanie.

MEElectronics S6P prichádzajú s bohatým príslušenstvom. Do praktického puzdra na ruku Armband môžete vložiť smartfón s uhlopriečkou až 4,9 palca. Telefón vám už nikdy neupadne pri športe na zem. Ďalej získate 6 párov ušných nadstavcov, puzdro na zips a predlžovací kábel. Slúchadlá MEElectronics S6P dodávame v červenom vyhotovení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MEElectronics S6P červené + Armband Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MEElectronics S6P červená + Armband. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MEElectronics S6P Red Armband +. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MEElectronics S6P Red Armband +. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MEElectronics S6P piros + karpánt.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií