AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Plantronics Gamecom 818 čierna

Zobraziť katalóg
Plantronics Gamecom 818 čierna
4,3 4 hodnotení
Slúchadlá pre Mac a PS4, bohatý stereo zvuk, vystlaný dizajn, bezdrôtový dosah 12 m, výdrž až 10 hodín po jednom nabití
Kód:  MS030b44h Produktové číslo:  203918-05

Plantronics Gamecom 818 čierna

Herné slúchadlá s potlačením okolitého hluku a s veľkými meničmi pre pôsobivú reprodukciu treskúcich zvukov aj najjemnejších detailov. Budete vedieť, kedy vyraziť do akcie a podporiť spolubojovníkov. Alebo vám zachráni život, lebo počujete svojich nepriateľov skôr ako oni počujú vás. Slúchadlá sú univerzálne použiteľné naprieč platformami. Hrajte na počítačoch PC, Mac aj hernej konzole PlayStation 4.

V spojení s ostatnými

Slúchadlá sa hodia aj pre dohováranie s tímovými členmi pri zápasoch. Mikrofón citlivo zachytí čistý zvuk a spolu s funkciou potlačenia hluku vám bude rozumieť každá inštrukcia. Konverzácia so spoluhráčmi bude vždy dobre počuteľná aj napriek zbesilému stláčaniu klávesnice a myši.

Bezdrôtovo

Zabudnite na zamotávanie kábla alebo prekážanie rukám a bojujte bez obmedzenia káblom. Bezdrôtový prenos spoľahlivo prebieha až na vzdialenosť 12 metrov. Ak chcete počúvať hudbu, môžete sa pohybovať po miestnosti a tlačidlami na mušľu prepínať medzi jednotlivými skladbami vášho playlistu. Integrovaná batéria napája slúchadla až 10 hodín v kuse.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky slúchadlá na PS4

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

chtěl bych bezdrátová sluchátka k TV, která není SMART, ale má jen USB. Jsou tato herní sluchátka vhodná? A máte nějaká jiná, která nejsou herní s "bluetooth USB vysílačem" do TV? Předem díky za radu.

Dobrý den. Sluchátka mi došly v pořádku,zapojil jsem je udělal první zapojení podle návodu ale sluchátka nereagují na přijímač. Stále bliká světélko "vyhledávání". Mám OS Win10. Nevíte co s tím?

Diskusia a poradňa k Plantronics Gamecom 818 čierna
Príslušenstvo pre Plantronics Gamecom 818 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Gamecom 818 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Gamecom 818 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Gamecom 818 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plantronics GameCom 818 fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií