AD 1. týden květen AD 1. týden květen

Sencor SBS 7000

Zobraziť katalóg
Sencor SBS 7000
4,3 18 hodnotení
Osobná váha do 180 kg, rozlíšenie 100 g, LCD displej, meria podiel telesného tuku a vody, automatické zapnutie po nastúpení
Kód:  EAZ1066g Produktové číslo:  SBS7000 Stránky výrobcu

Sencor SBS 7000

Sencor SBS 7000 je osobná váha z tvrdeného skla s váživosťou až do 180 kg a s rozlíšením po 100 g. Okrem telesnej hmotnosti dokáže určiť aj podiely tuku, vody, svalstva a kostí v tele. To všetko navyše aj v špeciálnom móde pre aktívnych športovcov aj s grafickým zobrazením hladiny tuku v štyroch rovinách.

Všetky údaje sa potom zobrazia na prehľadnom a modro podsvietenom LCD displeji s rozmermi 61 x 59 mm. Na ňom sa zobrazujú aj indikátory slabej batérie či preťaženia. Váha si vie zapamätať až 8 osôb a následne ich automaticky identifikovať. Zapnutie a zmeranie prebehne ihneď po nastúpení na plochu váhy, vypne sa sama po dlhšej nečinnosti. Na napájanie potom slúžia 4 batérie typu AAA, ktoré sú samozrejme súčasťou balenia.

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Osobná váha na meranie tuku, vody, svalstva a kostí

Vlastnosti:
Grafické zobrazenie hladiny tuku v 4 úrovniach
Špeciálny mód pre aktívnych športovcov
Modro podsvietený inverzný LCD displej
Ultra slim design (22 mm)
Sklenený povrch pre ľahkú a hygienickú údržbu
Tvrdené bezpečnostné sklo (6 mm)
Galvanizovaný (pokovaný) povrch eliminujúce nutnosť použitia kontaktných plieškov na povrchu váhy na meranie vodivosti ľudského tela
Funkcia Auto-On (váženie ihneď po nastúpení na váhu)
Dotykové tlačidlá Soft-Touch
Automatická identifikácia užívateľa
Možnosť nastavenia pohlavia, výšky (80 - 220 cm) a veku (6 - 100 rokov)
Možnosť voľby jednotiek (kg/lb)
Indikácia slabej batérie a preťaženia
Automatické vypnutie pri nečinnosti

Váživosť:
Do 180 kg

Rozlíšenie:
Po 100 g

Rozsah merania tuku:
3% - 50% (rozlíšenie 0,1 %)

Rozsah merania vody:
25% - 75% (rozlíšenie 0,1 %)

Rozsah merania svalstva:
25% - 75% (rozlíšenie 0,1 %)

Rozsah merania kostí:
+/- 10 kg

Displej:
LCD, 61 x 59 mm

Výška číslic na displeji:
26 mm
Pamäť pre 8 osôb

Napájanie:
4 x 1,5 V AAA mikrotužková batérie

Rozmery:
320 x 320 x 22 mm (šírka x hĺbka x výška)

Hmotnosť:
2,0 kg

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, zajimalo by mne, v cen je rozdilny mod pro aktivni sportovce a klasickym? Paklize si nastavim klasicky mod, ukazuje obsah tuku 25% a v modu pro sportovce 17%. Coz je prece nesmysl, na tom by nemelo prece zalezet. Dovede mi nekdo vysvetlit, jak je tento algorytmus myslen? Deluji.

Dobrý deň. V popise o produkte sa píše o napájaní 4 ks batériami AAA (miktotužkové). Otázka moja znie, či 4 ks nabíjateľných batérii "utiahnu" funkcionalitu tejto digitálnej váhy. Ďakujem Vám za odpoveď.

Diskusia a poradňa k Sencor SBS 7000
Príslušenstvo pre Sencor SBS 7000
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SBS 7000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SBS 7000.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií