Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Sencor SWM 165 RDS

Zobraziť katalóg
Sencor SWM 165 RDS
4,2 32 hodnotení
FM Transmitter Transmitter, USB/SD, AUX IN vstup, bezdrôtový prenos MP3 cez FM, podsvietený LCD, 12V DC napájanie, diaľkové ovládanie
Kód:  JN391f6 Produktové číslo:  SWM 165 RDS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SWM 165 RDS

Bezdrôtový FM transmitter v elegantnom čiernom prevedení a s 3,5cm veľkým LCD displejom, ktorý je samozrejme podsvietený, čo uľahčí jeho ovládanie a čitateľnosť. Displej zobrazuje informácie o frekvencii či názov prehrávanej skladby. Sencor SWM 165 RDS vám ponúkne až 199 FM kanálov na frekvenciách od 88,1 do 107,9 MHz.

Na počúvanie svojej obľúbenej hudby môžete tiež využiť USB port či slot pre pamäťové karty SD s maximálnou veľkosti 16 GB. Nechýba ani vstup AUX-IN 3,5 jack. Zabudované postranné tlačidlá umožňujú jednoduchú obsluhu. Napájanie je zabezpečené cez 12V autokonektor.

Kľúčové vlastnosti

  • Podpora USB a SD kariet
  • Podsvietený LCD displej
  • Zobrazenie názvov súboru na RDS prijímači
  • Podpora zložiek
  • Diaľkové ovládanie
  • Ekvalizér
  • Vypínač zapnuté/vypnuté
  • Vrátane audio kábla

Parametre a špecifikácie:

Displej:
3,5 cm

Rozmery:
105,8 × 43 × 34 mm

Hmotnosť:
37,5 g

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, aky je maximalny dosah trasmittera k radiu? Dakujem.

Dobrý den chtela bych se zeptat jestli tento transmiter funguje i na radia od vyrobce? Mam auto skoda a radio original zabudovane v palubce. Predem dekuji za odpoved. Barbora

Dobrý den, zakoupil jsem tento transmiter, ale při přehrávání hudby se mi na displeji rádia nezobrazuje titulek přehrávaného songu. Mám VW golf 7. Musí se někde něco nastavit nebo je to vadný kus? Děkuji.

Mám starý pionner který pouze přehravá cd... při koupi tohoto transmiteru mi to teda půjde jo? Když budu chtit pres aux kabel prehrat pisnicky v mem mobilu blba otazka ale jistota je jistota

Dobry den, Lze preskakovat mezi slozkami ? Pokud ano lze to i primo na pristroji nebo musim na DO Dekuji za odpoved Roubal

Dobrý den,vše jsem udělal dle návodu,ale hudbu slyším jak z usb flash tak z rádiové stanice.Můžete mi poradit co s tím

Dobrý den, rád bych si pořídil tento transmitter do mikrobusu, abych do něj mohl zapojit mikrofon pro průvodce (nemám v rádiu AUX), domníváte se, že zvuk přes transmitter bude dostatečně silný a kvalitní, případně poprosím o doporučení mikrofonu, který by s tímto byl kompatibilní. Děkuji.

Umí tento FM transmitter přehrávat z karty a zároveň přitom napájet jiná zařízení přes USB?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné při zapnutém transmitteru souběžně použít navigaci. Zda se navigace nabíjí přes USB port a obě zařízení fungují současně. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jaký typ karet podporuje. Děkuji

12
Diskusia a poradňa k Sencor SWM 165 RDS
Príslušenstvo pre Sencor SWM 165 RDS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SWM 165 RDS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SWM 165 RDS.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií