AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Tantra

Zobraziť katalóg
Tantra Film
3,1 11 hodnotení
Kód:  AVAE0037 Produktové číslo:  Tantra

Tantra

Chcete lepšie spoznať sami seba? Túžite prehĺbiť vzťah so svojím partnerom? Hoci sexuálna revolúcia dávno prebehla, sex často prevádzkujeme v tme a pri rozhovoroch o ňom cítime stud. Pornografia je takmer všadeprítomná, ale milovanie a vášeň stále zostávajú tabu. Stovky českých žien a mužov sa rozhodli posunúť hranice vnímania svojho tela prostredníctvom tantry. Dokument nahliada do sveta tantrických seminárov vedených skúsenými lektormi Johnom Hawken a Alanom Löwen. Film, uvádzaný v kinách v necenzurované verzii, prináša intímne výpovede ľudí, ktorým tantra zmenila život. A ukazuje sex tak, ako nie sme bežne zvyknutí. Oproti iným východnom duchovným cestám, ako je jóga alebo najrôznejšie meditácie, využíva tantra k sebauvedomenie zmyselnosť a sexualitu. Odmieta stereotypy a rozbíja naučené vzorce správania. Cestu duchovného rastu ponúka skrz potešenie, nie utrpenie. Tantra prináša iný pohled na život a sex - nesústredí sa na výkon, ale na prežitok. Z vlastnej skúsenosti vieme, že medzi láskou a sexom býva rozpor - môžeme si užiť sex s niekým, koho nemilujeme a milovať niekoho, s kým nám sex nepôsobí potešenie. Tantra učí, ako rozpor odstrániť, lásku a sex zviesť dohromady a udržať.

Stovky českých žien a mužov absolvujú tantrické semináre. Hoci joga a najrôznejšie meditácie sú v západnom svete pomerne rozšírené, tantru si ľudia často pletú napríklad s Kamasutra a vnímajú ju len pre jej sexuálne aspekt. Tvorca nového dokumentárneho filmu Tantra zaujímalo, či takéto zjednodušenie zodpovedá realite a či vôbec existuje možnosť, ako využiť starobylú náuku pre zlepšenie života, partnerských vzťahov a rodinných väzieb v súčasnej dobe. Dokument Tantrascenáristy a režiséra Benjamina Tučka nahliada do sveta tantrických seminárov vedených skúsenými lektormi Johnom Hawken a Alanom Löwen.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií