AlzaBoxy Q1 Aplikace

Klub poslední naděje

Zobraziť katalóg
Klub poslední naděje Film
4,5 10 hodnotení
Kód:  AVCA0021
Klub poslední naděje Predaj skončil

Klub poslední naděje

Píše sa rok 1985. Elektrikár a príležitostný jazdec rodea Ron Woodroof sa od lekárov dozvedá, že má AIDS a že mu nezostáva viac ako 30 dní života. Doktori si s vtedy novou smrteľnou chorobou nevedia rady a tak Ronovi viacmenej dokážu poradiť jediné - pošlú ho domov umrieť. Ale Ron to nevzdáva, púšťa sa do bitky o svoj život s lekármi, farmaceutickými firmami, úradníkmi a hledá cestu ako prežiť. Vyráža do Mexika, ale nehledá tam drogovej bossa, hledá alternatívne možnosti liečby AIDS a jeho šancí sa tak stane medzinárodný čierny trh s neschválenými liekmi. A pretože nemá inú možnosť ani čo stratiť, začne tieto lieky pašovať cez hranice do USA. Zvláštneho spojenca Ron nájde v Rayon (Jared Leto), transsexuálovi, ktorý má rovnakú túžbu po živote aj rovnakú diagnózu. Našťastie Rayon zdieľa Ronova podnikateľského ducha a tak spolu začnú hledať cestu, ako sa vyhnúť vládnym sankciám namiereným proti predaju neschválených liekov.

Nakoniec založí Dallas Buyers Club, ktorý funguje na princípe, kedy chorí ľudia platia mesačné členské príspevky a za to získajú prístup k zásobám nových a predovšetkým neoficiálnych liekov. Takto vzniknutá komunita rovnako postihnutých a často zúfalých ľudí sa rýchlo rozrastá a silnie. Ron už nie je len pašerákom liekov, stáva sa aj bojovníkom za dôstojnosť, vzdelanie a spoločenské prijatie HIV pozitívnych ľudí. A tak vďaka svojej snahe o prežitie Ron žije naplno ako nikdy predtým, v čase, kedy už mal byť spoľahlivo a dávno mŕtvy. Film Klub posledná nádej je inšpirovaný skutočnými udalosťami. Aktuálne je film Klub poslednej nádeje nominovaný na Oscarov v šiestich kategóriách vrátane tých najvýznamnejšie: najlepší film, najlepší herec v hlavnej úlohe (Matthew McConaughey) a najlepší herec v úlohe vedľajšej (Jared Leto). Dopĺňajú ich nominácie na najlepší originálny scenár, najlepší strih a najlepší makeup.

Dobrý den,bude ještě prosím Vás tento film ještě možné zakoupit?Děkuji Vám a odpověď

Diskusia a poradňa k Klub poslední naděje
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií