Samsung Galaxy Watch Active 2

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
už nepredávame

Samsung Galaxy Watch Active 2 sú inteligentné hodinky prispôsobené na podporu zdravého životného štýlu. Na prvý pohľad zaujmú jednoduchým, ale elegantným dizajnom, ktorý si navyše môžete prispôsobiť pomocou rôznych ciferníkov a remienkov presne podľa vášho vkusu. Čo všetko Samsung Watch Active 2 dokážu?

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky
4,5 23×
Samsung Galaxy Watch Active 2 44 mm strieborné
Smart hodinky – dámske s meraním tepu na zápästí, telefonovanie pomocou hodiniek cez spárovaný telefón, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM) IP68, Tizen, kompatibilné s iOS a Android, kapacita úložiska 4000MB, gorilla Glass sklíčko, materiál remienka: plast, materiál puzdra: hliník
Predaj skončil
Objednávací kód: SAAW0014b
4,5 86×
Samsung Galaxy Watch Active 2 44 mm čierne
Smart hodinky s ovládaním v slovenčine, GPS, meranie tepu, telefonovanie z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth), meranie EKG, monitoring spánku, tlakomer, krokomer, barometer, vhodné na aktivity: beh, cyklistika, joga, vodotesnosť IP68, detekcia pádu a SOS tlačidlo
Predaj skončil
Objednávací kód: SAAW0014a
SamsungSamsung Galaxy A54 5G (RECENZIA): Navzdory nedostatkom pôjde podľa všetkého opäť na dračku Samsung Galaxy A54 5G je vybavený mobilný telefón strednej triedy, ktorý chce zaujať fotografickou výbavou, skvelým displejom aj batériou. Ako sa mu darilo v recenzii a zostane aj naďalej jedným z najpredávanejších telefónov na trhu vôbec?
Telefóny modelového radu Samsung Galaxy A sú známe svojou dostupnosťou. Úplne nový mobilný telefón Samsung Galaxy A34 5G sa snaží osloviť práve používateľov, ktorí chcú záruku dobrého telefónu a tiež solídnu výbavu za rozumnú cenu. Ako sa mu to darí?
Nová generácia smart hodiniek Samsung Galaxy Watch 5 láka prémiovými materiálmi, mimoriadnou odolnosťou, rýchlonabíjaním aj vyššou výdržou batérie. Bude to ale proti čím ďalej tvrdšej konkurencii stačiť?
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií