Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Parfémy a voňavky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Určenie
Dámske
(1671)
Pánske
(1350)
Unisex
(209)
Intenzita vône
Parfum (P)
(33)
Parfumovaná voda (EdP)
(1570)
Toaletná voda (EdT)
(1552)
Kolínská voda (EdC)
(64)
Telový sprej
(1)
Hlavný typ vône
Kvetinová
(1051)
Drevitá
(709)
Orientálna
(482)
Aromatická
(353)
Citrusová
(266)
Najnovšie objednávky

Vôňa je veľmi individuálnou záležitosťou a na každom môže rozvoniavať inak. Ak nemáte možnosť vyskúšať si ju osobne v parfumérii, alebo má byť parfum darček, môžete sa rozhodovať na základe obľúbených vonných zložiek. Prečítajte si, aké parfumy nájdete v ponuke a čím sa od seba líšia.

Pokračovať

Vyberte si parfum, ktorý bude ladiť s vašou osobnosťou

Výber parfumu veľmi záleží na vlastných preferenciách, pre každého však existuje vôňa, ktorá podčiarkne osobitosť. Ako prvé si musíte určiť, aký druh vône máte radi. Ďalej potom koľko mienite do parfumu investovať a či hľadáte vôňu na slávnostnú príležitosť či každodenné nosenie.

Z akých 3 častí sa parfémy skladajú?

Všetky parfémy majú 3 časti – hlavu, srdce a základ. Každá z nich obsahuje niekoľko vonných zložiek a esencií, ktoré sú zastúpené v rozdielnej intenzite. Postupne sa uvoľňujú a vyprchávajú, a vďaka tomu sa parfém v priebehu hodín mení. Všetky tri časti sa musia harmonicky dopĺňať a spoločne ladiť.

  1. Hlava parfumu sa po nanesení rozvonia ako prvá a odznie väčšinou do 15 minút. Skladá sa z takzvaných vysokých tónov, väčšinou sa ide o svieže, kvetinové a ovocné zložky.
  2. Srdce parfumu udáva charakter vône. Rozvonia sa až za pár minút po aplikácii a podľa intenzity vydrží voňať približne 2 – 4 hodiny. Ide o stredné tóny, ktoré väčšinou zahŕňajú kvetinové či ovocné zložky.
  3. Základ parfumu obsahuje prísady, ktoré sa uvoľňujú pomaly a zostávajú najdlhšie intenzívne. Plne rozvinutý je základ zhruba 2 hodiny po aplikácii. Často ide o drevité tóny, pižmo, ambru či vanilku.

V ponuke máme dámske a pánske parfumy aj voňavky pre deti

Správne vybrané parfumy by mali podčiarknuť vašu jedinečnosť. Vyberajte preto v základe podľa toho, či sa pôjde o parfum pre ženy, alebo pre mužov. Zvláštnou kategóriou sú potom voňavky pre dievčatá či chlapcov.

  • Dámske parfumy zahŕňajú vône pre romantické, športové aj elegantné ženy. Každý parfum dodá svojej nositeľke sebaistotu a odvážnosť, stačí len správne vybrať a žena bude spokojná.
  • Pánske parfumy podčiarknu šarm každého muža. V ponuke máme vône pre elegánov, športových aj slobodných a nespútaných mužov, a to na slávnostné príležitosti aj každodenné nosenie.
  • Voňavky pre deti sú špeciálnou kategóriou. Nájdete tu svieže a sladké vône pre deti, ktoré mávajú typicky hravý flakón, ktorý upúta pozornosť malých ratolestí.
  • Unisex parfém je určený pre všetkých, nehľadiac na pohlavie. Hodí sa na každodenné nosenie a najčastejšie sa jedná o moderné vône hlavne pre mladšiu generáciu.

Parfém, toaletná voda či kolínska sa od seba líšia intenzitou vône

Parfémy podľa intenzity vône rozdeľujeme do niekoľkých kategórií. Každá z nich sa od seba líši percentuálnym podielom parfumovej kompozície a koncentrovaného liehu. Čím vyšší je podiel vonných zložiek, tým dlhšie vôňa vydrží, a tým je aj drahšia. Použitie danej vône sa odvíja od príležitosti či ročného obdobia.

Parfém (P)

Parfém alebo Extrait de parfém je najkoncentrovanejšou vôňou s podielom vonných látok 15–40 %, čomu zodpovedá aj vyššia cena. Prostredníctvom svojej kvality majú takto označené vône typicky hustejšiu konzistenciu, a tak sa neaplikujú pomocou rozprašovača. Pár kvapiek len nanesiete na kožu, kde vydrží podľa kvality voňať až 10 hodín. Parfém je považovaný za luxusný produkt, preto ho väčšinou zoženiete v elegantnom páčivom flakóne.

Skutočne pravé parfémy, ktoré vydržia voňať aj do druhého dňa, sa príliš veľa nevyrábajú. U nás sa označenie parfém navyše vžilo pre akékoľvek voňavky. Pri výbere preto starostlivo sledujte označenie a percentuálny podiel vonných látok.

Parfumovaná voda (EdP – Eau de Parfum)

Parfumovaná voda alebo Eau de Parfum (EdP) predstavuje zmes parfumovaného oleja na báze alkoholu, ktorá obsahuje 8–15 % vonných látok. Po parféme je to druhá najkoncentrovanejšia vôňa a jej cena je skrze nižší obsah vonných zložiek tiež o niečo nižšia. Stále však ide o intenzívnu vôňu s výdržou až 8 hodín.

Toaletná voda (EdT – Eau de Toilette)

Toaletná voda alebo Eau de Toilette (EdT) obsahuje 4–8 % vonných látok. Skrze nižšiu koncentráciu je lacnejšia ako parfumované vody a má tiež menšiu zhruba 3hodinovú výdrž. Z toho dôvodu je vhodné ju aplikovať častejšie v priebehu dňa. Toaletné vody dnes patria k najrozšírenejším a sú vhodné na každý deň.

Kolínska voda (EdC – Eau de Cologne)

Kolínska voda alebo Eau de Cologne (EdC) obsahuje zhruba len 3–5 % vonných látok a má kratšiu výdrž ako toaletná či parfumovaná voda. Používa sa najčastejšie na tvár, nie je to však pravidlom. Intenzita vône rýchlo vyprchá a zostane len ľahká svieža aróma. Dnes sa už nejedná o iba rýdzu mužskú záležitosť, k dostaniu sú tiež unisex či dámske kolínske vody.

Olejové parfémy (CPO)

Olejové parfémy obsahujú až 60% vonných esencií, naopak ale neobsahujú žiadny alkohol. Vyznačujú sa zmyselnou a intenzívnou vôňou a vždy sa prispôsobia osobnej vôni nositeľa, tým pádom na každom človeku vonia trochu inak. To, ako olejový parfum vonia ovplyvňuje aj okolitá teplota vzduchu. Nanáša sa iba na pokožku a vonia intenzívne niekoľko hodín až dní. Osobité a výrazné vône dokonale podčiarknu vašu osobnosť.

i

Orientálny parfém rozhodne oslní

Ak máte radi zmyselné a výrazné vône, stavte na orientálne a arabské parfémy. Exotické arabské parfémy vydržia intenzívne voňať aj niekoľko hodín. Orientálne olejové parfémy majú tisícročnú tradíciu. Sú typické pre Stredný východ, Severnú Afriku a Indiu.

Parfémy a ich zloženie – aké vône existujú?

Parfémy podľa zloženia a typu vône máme prehľadne zoradené na jednom mieste. Každá jednotlivá ingrediencie má svoju typickú charakteristiku, ktorá predurčuje, na akú príležitosť je daná vôňa vhodná. Milujete svieže, či kvetinovo drevité vône? Pozrite sa, na akú príležitosť sa dané tóny hodia.

Typ vône Pre koho je určená Na akú príležitosť Charakteristika
Kvetinová Prevažne pre ženy, mladšie slečny Pre bežný deň aj do spoločnosti Typická je aróma ruže, konvalinky, hyacintu, pomarančových kvetov, jazmínu
Jemne kvetinová Prevažne pre ženy, mladšie slečny Pre bežný deň aj na letné dni Veľmi svieža, jemnejšia ako kvetinová, zvodná
Ovocná Pre mužov aj ženy Pre bežný deň aj na letné dni Aróma broskyne, ananásu, marhule, čiernych ríbezlí, jablká
Citrusová Pre mužov aj ženy Pre bežný deň aj dni, kedy ste veľmi aktívny Typické je ľahko horkastá, ale osviežujúca aróma citrónu, pomaranča, limetky, bergamotu
Korenená Prevažne pre mužov Na bežný deň aj do spoločnosti Tóny škorice, koriandra, ružového korenia, kardamómu, borievky
Orientálna (arabská) Pre mužov aj ženy Na večer a zimné obdobie Výraznejšia, korenená vôňa, často v nej nájdete arómu vanilky, ambry, pižma
Jemne orientálna Pre mužov aj ženy Na večer a zimné obdobie Jemnejšia ako orientálna, menej intenzívna, ale stále veľmi špecifická
Kvetinovo orientálna Prevažne pre ženy Do spoločnosti aj na večer Snúbia intenzívne tóny orientu s jemnými kvetinovými tónmi
Drevitá Pre mužov aj ženy Pre bežný deň aj na večer Tóny cédrového, santalového, ružového dreva, pačuli
Vlhká drevitá Pre mužov aj ženy Pre bežný deň aj na večer Drevitý základ, kvetinové a ovocné tóny
Suchá drevitá Pre mužov aj ženy Pre bežný deň aj na večer Drevitý základ a korenené tóny
Drevitá orientálna Pre mužov aj ženy Pre bežný deň aj na večer Kombinuje prvky drevitých a orientálnych vôní
Aromatická Prevažne pre mužov Pre bežný deň aj na večer Vôňa pretkaná drevitými aj citrusovými tónmi
Vodné Pre mužov aj ženy Pre bežné aj letné dni Svieža vôňa ovocia, mora a vodných kvetov
Fougere Prevažne pre mužov Pre bežný deň aj do spoločnosti Tóny levandule, bergamotu, pačuli, kumarínu
Zelená Pre mužov aj ženy Pre bežný deň Vôňa citrusov, zeleného čaju, machu, jazmínu

Stále váhate, ktorá vôňa je tá pravá? Prečítajte si nášho sprievodca, ktorý vám podrobnejšie poradí, ako vybrať parfém.

Luxusné a niche parfémy – originálna vôňa pre tých, ktorí hľadajú niečo výnimočné

Originálne parfémy sa vám vryjú pod kožu a každú chvíľku s ich opojnou vôňou si budete doslova užívať.

  1. Luxusné parfémy zahŕňajú vône najznámejších a najobľúbenejších značiek, ktoré sú na trhu k dostaniu. Nájdete tu stálice, ktoré pre svoju obľúbenosť značka neustále vyrába.
  2. Niche parfémy sú tu pre všetkých, ktorí hľadajú mimoriadne vône. Skladajú sa zo vzácnych ingrediencií pochádzajúcich zo všetkých možných kútov sveta a hodia sa na slávnostné príležitosti.

Parfémy a vône si môžete vybrať aj podľa krajiny pôvodu

Pri výbere sa môžete orientovať aj podľa krajiny pôvodu danej vône. K dostaniu sú orientálne arabské parfémy, zaoceánske americké či grécke z Balkánu. Medzi veľmi obľúbené patria aj talianske a francúzske.

Nenechajte si ujsť tie najnovšie parfémy

Najnovšie parfémy zahŕňajú posledné trendy a novinky na trhu. Ak chcete byť aktuálna, prezrite si, čo práve teraz frčí za vôňu. V ponuke nájdete nové parfémy pre mužov aj pre ženy.

i

Najlepšie parfémy sa predávajú najviac

Najpredávanejšie parfémy majú jedno spoločné - sú veľmi obľúbené. A pretože si myslíme, že si zaslúžite to najlepšie, parfémy sme pre vás zoradili od najpredávanejšieho, nech sa môžete prehľadne pozrieť, ktorý parfém je aktuálne obľúbený.

Parfémy v darčekovej sade – urobte radosť svojim blízkym

Darčekové sady parfémov urobia radosť doslova každému. Okrem flakónu s vôňou sada často obsahuje aj telový či pleťový krém (prípadne krém alebo vodu po holení), ktorý podporí celkové rozvinutie vône. Výnimkou nie je ani praktický plniteľný rozprašovač, do ktorého je možné si časť parfumu odstriekať.

Kúpte si svoj obľúbený parfém výhodne

Voňavky v akcii sú jednou z možností, ako zaobstarať vaše vysnívané parfémy lacno. V prípade, že z ponuky nevyberiete, ale napriek tomu chcete nakúpiť výhodne, zvoľte parfém v čo najväčšom balení. K dostaniu sú hocikedy aj takmer pollitrové flakónky, ktoré vám pri správnom skladovaní vydržia aj niekoľko rokov.

Ďalším skvelým spôsobom, ako zohnať naozaj lacné parfémy je zoradiť od najlacnejšieho.

Objemné parfémy vám nemusia prekážať – kúpte si plniteľný flakón

Rozprašovače parfumov sú tu pre prípad, že by ste si chceli vziať voňavku so sebou do kabelky alebo batohu. Vďaka malému plniteľnému rozprašovaču môžete mať parfém kdekoľvek so sebou bez toho, aby vám prekážal.

i

Prevoňajte si každučký kúsok domácnosti

Krásne vône dokážu navodiť príjemnú atmosféru. Prevoňajte svoje okolie a kúpte si:

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
LANVIN Eclat D'Arpege EdP Skladom podľa variantu
Parfumovaná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa zelená, vonná zložka céder, mošus (pižmo) a zelený čaj, pôvod francúzske
17,90 €

2.
Toaletná voda – pre mužov, drevitá hlavná vôňa, vedľajšia vôňa korenená, pôvod arabské
29,90 €

3.
KARL LAGERFELD Women EdP Skladom podľa variantu
Parfumovaná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa ovocná, vonná zložka mošus (pižmo) a ruža, pôvod nemecké
15,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
3 245 položiek
4,8 737×
LANVIN Eclat D'Arpege EdP 100 ml
Parfumovaná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa zelená, vonná zložka céder, mošus (pižmo) a zelený čaj, pôvod francúzske, objem 100 ml - 28,90 €/100 ml
28,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFB844
4,6 105×
ARMAF Club De Nuit Intense Man EdT 105 ml
Toaletná voda – pre mužov, drevitá hlavná vôňa, vedľajšia vôňa korenená, pôvod arabské
29,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFC1765
4,8 318×
DOLCE & GABBANA Light Blue EdT 50 ml
Toaletná voda – pre ženy, citrusová hlavná vôňa, pôvod talianske, objem 50 ml - 85,80 €/100 ml
42,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KPFA607
4,8 201×
VERSACE Pour Homme EdT 100 ml
Toaletná voda – pre mužov, aromatická hlavná vôňa, vedľajšia vôňa orientálna, vonná zložka bergamot, céder a mošus (pižmo), pôvod talianske, objem 100 ml - 59,90 €/100 ml
59,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFC424
Salvatore Ferragamo Incanto Shine EdT 100 ml - Toaletná voda Varianty
4,8 127×
Salvatore Ferragamo Incanto Shine EdT 100 ml
Toaletná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa ovocná, vonná zložka bergamot, céder a mošus (pižmo), pôvod francúzske, objem 100 ml - 22,90 €/100 ml
22,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFC264
4,8 172×
KARL LAGERFELD for Her EdP 85 ml
Parfumovaná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa ovocná, vonná zložka mošus (pižmo) a ruža, pôvod nemecké, objem 85 ml - 26,94 €/100 ml
22,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFH655d
4,9 159×
PACO RABANNE 1 Million EdT 200 ml
Toaletná voda – pre mužov, drevitá hlavná vôňa, vedľajšia vôňa korenená, vonná zložka koža, mäta, ruža a škorica, pôvod francúzske, objem 200 ml - 45,95 €/100 ml
91,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFE129
4,8 450×
Versace Bright Crystal EdT 200 ml
Toaletná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa ovocná, vonná zložka mošus (pižmo), pôvod talianske, objem 200 ml - 52,95 €/100 ml
105,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFC404a
4,8 318×
DOLCE & GABBANA Light Blue EdT 100 ml
Toaletná voda – pre ženy, citrusová hlavná vôňa, pôvod talianske, objem 100 ml - 67,90 €/100 ml
67,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFA606
4,9 40×
GIORGIO ARMANI My Way EdP 90 ml (plniaca)
Parfumovaná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa kvetinová, pôvod talianske, objem 90 ml - 132,11 €/100 ml
118,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFC2277
4,8 133×
BVLGARI Aqva Pour Homme EdT 100 ml
Toaletná voda – pre mužov, aromatická hlavná vôňa, vonná zložka pomaranč, pôvod talianske, objem 100 ml - 77,90 €/100 ml
77,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFA166
4,6 35×
CAROLINA HERRERA Good Girl EdP 50 ml
Parfumovaná voda – pre ženy, orientálna hlavná vôňa, pôvod americké, objem 50 ml - 149,80 €/100 ml
74,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPPF754a
GIORGIO ARMANI Acqua di Gio Pour Homme EdT 200 ml - Toaletná voda Varianty
4,8 146×
GIORGIO ARMANI Acqua di Gio Pour Homme EdT 200 ml
Toaletná voda – pre mužov, drevitá hlavná vôňa, vedľajšia vôňa citrusová, vonná zložka céder a jazmín, pôvod talianske, objem 200 ml - 56,95 €/100 ml
113,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFA851
4,9 154×
MOSCHINO I Love Love EdT 100 ml
Toaletná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa kvetinová, vonná zložka mošus (pižmo), pomaranč, ruža, ríbezľa a škorica, pôvod talianske, objem 100 ml - 37,90 €/100 ml
37,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFC005
4,8 103×
BVLGARI Omnia Crystalline EdT 65 ml
Toaletná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa vodná, pôvod talianske, objem 65 ml - 115,23 €/100 ml
74,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFA206
4,7 56×
BVLGARI Man In Black EdP 100 ml
Parfumovaná voda – pre mužov, orientálna hlavná vôňa, vedľajšia vôňa orientálna, vonná zložka koža, pôvod talianske, objem 100 ml - 85,90 €/100 ml
85,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPPF105
LANVIN A Girl In Capri EdT 90 ml - Toaletná voda Varianty
5,0
LANVIN A Girl In Capri EdT 90 ml
Toaletná voda – pre ženy, citrusová hlavná vôňa, vonná zložka bergamot a mošus (pižmo), pôvod francúzske, objem 90 ml - 24,33 €/100 ml
21,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFC2411
5,0 10×
YVES SAINT LAURENT Libre EdP 90 ml
Parfumovaná voda – pre ženy, orientálna hlavná vôňa, pôvod francúzske, objem 90 ml - 121 €/100 ml
108,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFC1538
4,8 93×
VERSACE Eros EdT 100 ml
Toaletná voda – pre mužov, aromatická hlavná vôňa, vedľajšia vôňa orientálna, vonná zložka céder, mäta a vanilka, pôvod talianske, objem 100 ml - 64,90 €/100 ml
64,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFH220c
4,8 453×
CALVIN KLEIN Euphoria EdP 100 ml
Parfumovaná voda – pre ženy, orientálna hlavná vôňa, pôvod americké, objem 100 ml - 44,90 €/100 ml
44,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFA317
4,8 450×
Versace Bright Crystal EdT 90 ml
Toaletná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa ovocná, vonná zložka magnólia a mošus (pižmo), pôvod talianske, objem 90 ml - 85,44 €/100 ml
76,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFC401
4,9 159×
PACO RABANNE 1 Million EdT 100 ml
Toaletná voda – pre mužov, drevitá hlavná vôňa, vedľajšia vôňa korenená, vonná zložka koža, mäta, ruža a škorica, pôvod francúzske, objem 100 ml - 68,90 €/100 ml
68,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFC053
MOSCHINO Funny! EdT 100 ml - Toaletná voda Varianty
4,9 74×
MOSCHINO Funny! EdT 100 ml
Toaletná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa ovocná, vonná zložka céder, fialka, jazmín, mošus (pižmo), čierne korenie, pomaranč, ríbezľa a zelený čaj, pôvod talianske, objem 100 ml - 32,90 €/100 ml
32,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFB990
4,8 201×
VERSACE Pour Homme EdT 200 ml
Toaletná voda – pre mužov, aromatická hlavná vôňa, vedľajšia vôňa orientálna, vonná zložka bergamot, céder a mošus (pižmo), pôvod talianske, objem 200 ml - 42,95 €/100 ml
85,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFF936

Parfémy a voňavky

Aký darček vybrať priateľke na Valentína? V období Valentína, sviatku zamilovaných, začína pre mužov ťažký čas, kedy majú svoju milovanú obdarovať. Pre mnohých je to heroický výkon a už mesiace dopredu pátrajú nad všetkými možnými variantmi. Pritom sú tie najjednoduchšie riešenia zvyčajne aj tie najlepšie.
Parfumová voda Calvin Klein Euphoria sa radí medzi exkluzívne vône, ktoré oslavujú ženskosť, zmyselnosť a eleganciu. Očakávam ťažší parfum, ktorý je vhodný na špeciálne večerné príležitosti a ktorý zo mňa urobí kráľovnú každého večierku. Bude to skutočne tak?
Parfumová voda Lancôme La Vie Est Belle je luxusná dámska vôňa, ktorej ambasádorkou sa stala slávna herečka Julia Roberts. Práve ona ma inšpirovala k otestovaniu tohto parfumu, od ktorého som očakávala jedinečný prevoňaný zážitok. Či sa moje očakávanie potvrdilo,...
Vyskúšali sme pre vás: pánska toaletná voda HUGO BOSS Boss No. 6 Bottled Toaletná voda pre mužov HUGO BOSS Boss No. 6 Bottled je určená pre súčasných moderných mužov, ktorí radi podčiarknu svoju osobitosť zaujímavou vôňou. Ako na nás táto luxusná pánska vôňa zapôsobila a ako sa k nej vyjadrili samotní muži?
Toaletná voda Giorgio Armani Acqua di Gio je určená ženám, ktoré majú rady svieže kvetinové vône, prírodu a slnkom zaliatu prímorskú atmosféru. Zaujímalo ma, akému typu žien sadne najlepšie a či sa táto vôňa inšpirovaná letnou dovolenkou hodí aj do každodenného...
Parfum je jedným z nenahraditeľných doplnkov ženy. Podčiarkuje jej charizmu a dodáva jej krásu. Preto som hľadala takú vôňu, ktorá by sa hodila ako do práce, tak aj na spoločenské akcie. Zaujali ma parfumované vody od značky Dermacol. Dajú sa medzi sebou kombinovať, a...
Viac článkov Všetky články

Parfémy a voňavky

Objavte svet podmanivých vôní a parfumov, ktoré z vás urobia neodolateľnú ženu či muža. Vyberte si parfum na každý deň alebo vôňu na zvláštne príležitosti. Tu nájdete pánske parfumy, dámske parfumy aj unisex parfumy, ktoré nie sú striktne vymedzené voči žiadnemu z pohlaví. Parfumy prestížnych značiek zahŕňajú parfumy Calvin Klein, parfumy Versace, Guess parfumy, parfumy Hugo Boss, DKNY, Gucci, Dolce & Gabana a veľa ďalších. Predaj parfumov online vám umožňuje ich nákup z pohodlia domova. Kúpte si niektorý z mnohých darčekových súprav parfumov a obdarujte svojich blízkych jedinečnou vôňou!

Aký druh parfumu je pre vás vhodný?

Najslabšia vôňa na trhu je kolínska, je vhodná počas horúcich dní. O niečo viac vonných látok obsahuje toaletná voda, ktorá je vhodná na bežný deň. Parfumovaná voda je ideálna na zvláštne príležitosti, na večer či v zimnom období, keď vôňa lepšie vynikne. Najsilnejšou vôňou a najväčším podielom vonnej parfumovanej kompozície sa vyznačuje parfum. Parfum si vezmite v zimnom období alebo na špeciálne príležitosti.

Nezameniteľné vône pre váš jedinečný štýl

Tu nájdete lacné parfumy popredných svetových značiek aj tie najlepšie parfumy výnimočných vôní. Vône parfumov si vyberajte podľa príležitosti, na ktorú je voňavka určená, a podľa svojej intuície. Platí, že lacné parfumy neznamenajú nutne nižšiu kvalitu. Parfumy používajte na dobre prekrvených miestach, teda za ušami, na krku, zápästí či medzi prsiami. Objavte orientálne vône s ťažšou a zmyselnou kompozíciou alebo napríklad cyprusové parfumy, ktoré vám dodajú eleganciu. Ako parfumy pre obe pohlavia, teda unisex parfumy, sú vhodné citrusové vône s citrusovými zložkami, ako sú pomaranč, citrón alebo napríklad limetka. Zlaďte parfum s vaším štýlom a nechajte vyniknúť vašu osobnosť!

Tipy na výber parfumov

  • Ideálny spôsob ako vyskúšať vôňu parfumu, je aplikovať ho priamo na kožu a počkať aspoň 20 sekúnd, než sa vôňa rozvinie
  • Najlepšia doba na výber vône je ráno, keď náš čuch ešte nie je unavený
  • Rovnaký parfum môže mať u rôznych ľudí odlišnú vôňu. Tá závisí na vlastnostiach pokožky, ktorá je u každého špecifická
  • V lete je vhodné používať skôr ľahšie sladké a ovocné vône. Naopak v zime, keď sme zahalení do niekoľkých vrstiev oblečenia, lepšie vynikne výraznejšie korenistá vôňa, napríklad s nádychom orientu
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné parfémy a voňavky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie parfémy a voňavky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie parfémy a voňavky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii parfémy a voňavky recenzie
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií