AD homeoffice PET

Acer Aspire T3-715

Zobraziť katalóg
Acer Aspire T3-715
Počítač - Intel CPU, RAM 8 GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX, SSD až 128 GB + HDD na 2 TB, DVD, čítačka kariet, DVI, HDMI, DisplayPort, USB 3.0, USB klávesnica a myš, Windows 10 Home 64bit
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TC045k5f5NAD Stránky výrobcu

Acer Aspire T3-715

Potrebujete špičkový výkon z počítača a staráte sa o jeho vzhľad? Skvelá kombinácia prináša nový Acer Aspire T3-715. Ponúka vysokovýkonný a vysokovýkonný hardvér skrytý v elegantnej čiernej krabici. Bude tak nádherne vyzdvihnuté v kancelárii, miestnosti alebo obývacej izbe. Predný panel má integrovanú optickú jednotku DVD a jednoduché prístupové konektory. Medzi nimi sú dva vysokorýchlostné páry USB 3.0, konektor slúchadiel a mikrofón alebo praktická čítačka SD kariet.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný hardvér pre prácu a zábavu
  • Bezkonkurenčný dizajn s rozšíriteľným vybavením
  • Vylepšený horný kryt pre bezdrôtové nabíjanie mobilných zariadení
  • Predinštalovaný systém Windows 10 Home
  • Procesor s pokročilou architektúrou
  • Výkonná grafická karta NVIDIA GeFroce GTX
  • Priestranné a rýchle disky pre vaše dáta
  • Zahrnuté do klávesnice a myši

Multimediálny predátor

V srdci počítača je výkonný procesor Intel . Prideľuje 8 GB pamäte, takže práca s viacerými aplikáciami nebude problémom. Grafická karta NVIDIA GeForce GTX bude vyzerať dobre vo filmoch a hrách. Vychutnajte si plynulé HD video a najnovšiu hrateľnosť.

Kúzlo bezdrôtového nabíjania

Praktická funkcia jehorný kryt je vybavený bezdrôtovou nabíjacou technológiou pre inteligentné mobilné zariadenia. Zariadenie však musí túto funkciu podporovať, ale ak vlastníte takéto zariadenie, nie je to jednoduchý spôsob, ako ho dobiť.

Vybavenie na úrovni

Všetky dáta sú uložené na priestrannom pevnom disku s kapacitou až 1 TB. V závislosti od konkrétneho variantu správy je k dispozícii aj rýchly SSD. Zálohovanie vám pomôže s vypalovačom diskov DVD. K dispozícii sú konektory USB pre periférne zariadenia alebo externé jednotky. Moderný operačný systém Windows 10 je v počítači predinštalovaný a obsahuje klávesnicu USB s káblom . Všetko, čo potrebujete na okamžité použitie, je monitor. Môže byť pripojený prostredníctvom digitálneho rozhrania HDMI alebo DVI.

Parametre a špecifikácia

Rad počítača
Acer Aspire Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Acer Aspire Hotovo!

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den , uvažuji o koupě tohoto zařízení . Zajímá mě typ základní desky - značka a typ a typ zdroje značka výkon. Děkuji za informace S pozdravem Gerlich

Diskusia a poradňa k Acer Aspire T3-715
Príslušenstvo pre Acer Aspire T3-715
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire T3-715.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií