Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Acer HALO Smart speaker

Zobraziť katalóg
Acer HALO Smart speaker
2,0 1 hodnotení
Hlasový asistent Google Assistant, pásma WiFi 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, 0.8" výškový reproduktor, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 2, jazyk aplikácie: v angličtine.
Kód:  ACER00a Produktové číslo:  DP.BF1AW.P03

Acer HALO Smart speaker

Chceli by ste ovládať svoju inteligentnú domácnosť pomocou slov? Hlasový asistent Acer HALO Smart speaker za vás zvládne veľa práce, stačí si len povedať. Všetka bezdrôtová komunikácia beží pomocou 5 GHz pásma WiFi a Bluetooth. Pustíte si aj hudbu stiahnutú v telefóne či tablete. Môžete ho prepojiť s Google Assistant. Smart reproduktor vás bude plne vnímať 2 mikrofónmi. Toto smart zariadenie obdržalo 0,8" výškový reproduktor. Ovláda sa Acer HALO Smart speaker V angličtine.

Hlasový asistent Acer HALO Smart speaker Screen
Hlasový asistent Acer HALO Smart speaker Vlastnosti/technológia

Kľúčové znaky hlasového asistenta Acer HALO Smart speaker

  • Hlasový asistent Acer HALO Smart speaker môžete ovládať v jazykoch v angličtine
  • Kompatibilné s Google Assistant
  • Ovládajte svoju domácnosť hlasom

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Hlasoví asistenti
Google Assistant Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine Hotovo!

Využitie

Oblasť využitia
Sledovanie počasia Hotovo!

Určenie

Určenie
centrálna jednotka Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Sivá Hotovo!

Zvuk/audio

Počet mikrofónov
2 Hotovo!
Typ reproduktorov
Výškový Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
» Všetky inteligentné meteostanice pre Google Assistant

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se tento smart reproduktor kombinovat s nest mini a nest hub při přehrávání hudby jako multiroom řešení, dekuji Martin Vlček

Diskusia a poradňa k Acer HALO Smart speaker
Príslušenstvo pre Acer HALO Smart speaker Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer HALO Smart speaker. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer HALO Smarter Lautsprecher. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer HALO Smarter Lautsprecher. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer HALO Smart Speaker.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií