AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Acer Predator Thronos

Zobraziť katalóg
Acer Predator Thronos
Herná stolička – materiál povrchu syntetická koža, synchrónna mechanika, kovový kríž, nosnosť 220kg
Kód:  WX394c2d5

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer Predator Thronos

Predator Thronos, zbrusu nové a vo svojej kategórii doteraz nevídané herné kreslo od spoločnosti Acer, ktoré posúva spôsob hrania hier na úplne inú a najmä novú úroveň. Tento revolučný herný trón na prvý pohľad zaujme futuristickým dizajnom v podobe motorizovaného kokpitu s veľkým ovládacím oblúkom. Plne nastaviteľné, komfortné kreslo s vibráciami, stolík pre klávesnicu a podpora až troch monitorov vedľa seba – to všetko sa postará o úplne dokonalý herný zážitok. Kreslo Acer Predator Thronos bolo navrhnuté tak, aby sa perfektne integrovalo so všetkými špičkovými zariadeniami zo série Predator, vrátane herného PC, monitorov a ďalších doplnkov.

Kľúčové vlastnosti herného kresla Acer Predator Thronos

  • Revolučné herné kreslo Predator Thronos od spoločnosti Acer
  • Nastaviteľný, ergonomický sedák s podložkou pod nohy
  • Motorizovaný kokpit s oblúkom pre monitory
  • Podpora zapojenia až troch širokouhlých monitorov
  • Vibračná funkcia Deep Impact
  • Možnosť zaklopenia kresla Predator Thronos až o 140°
  • Čierne farebné vyhotovenie a modré osvetlenie
  • Kompatibilné so všetkými zariadeniami zo série Acer Predator
  • Rozmery 153,8 × 100 × 158 cm

Ergonomické kreslo Acer s vibráciami

Po usadení do herného kresla Predator Thronos oceníte kvalitnú oceľovú konštrukciu s výškou 1,5 m a tiež široké možnosti nastavenia. Kreslo vyniká ergonomickým tvarovaním sedadla, podložkou pod nohy a v neposlednom rade aj možnosťou sklopenia až o 140° pre simuláciu pohybu vo virtuálnej realite. O inovatívny herný zážitok sa postará aj vibračná funkcia kresla Predator Deep Impact, vďaka ktorej na vlastnej koži pocítite každý náraz v hre.

Nechajte sa vtiahnuť do hry s herným kreslom Predator Thronos

Oblúk s držiakom, ktorý má hráč priamo nad hlavou podporuje u tohto herného kresla zapojenie až troch 27-palcových herných monitorov vedľa seba. Obklopte sa obrazovkami zo všetkých strán, nasaďte si slúchadlá a môžete si byť istí, že vás hra s kreslom Predator Thronos pohltí takým spôsobom, ako ešte nikdy predtým.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál kríža/nôh
Kov Hotovo!
Materiál poťahu
Syntetická koža Hotovo!

Nosnosť

Maximálna nosnosť
220 kg Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška operadla max.
156 cm Hotovo!
Hmotnosť stoličky/kresla
220 kg Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nevíte kolik by Acer Predator Thronos mohl přibližně stát??Děkuji

Dobrý den chci se zeptat jestli se musí dokoupit počítač nebo bude společně s celou konstrukcí

Vite Š/V/H ? Diky.

Dobrý den, máte nějakou představu o tom, kdy by toto zboží mohlo být dostupné? Také bych se chtěl zeptat, zda bude prodejná samotná konstrukce, či bude k dostání jen kompletní sada s počítačem, monitory a ostatním příslušenstvím. Předem děkuji. S pozdravem, Jaroslav Šusta

Diskusia a poradňa k Acer Predator Thronos
Príslušenstvo pre Acer Predator Thronos Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Predator Thronos.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií