MS hokej MS hokej

AEE Teleskopický stredný

Zobraziť katalóg
AEE Teleskopický stredný
2,9 10 hodnotení
Držiak – ručný, dĺžka od 22 do 90cm
Kód:  CH500h Produktové číslo:  6951043241797 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEE Teleskopický stredný Predaj skončil

AEE Teleskopický stredný

Ručný statív AEE na vašu kameru umožňuje rozsah dĺžky od 22 až do 90 cm. V zloženom stave je vďaka svojej malej veľkosti veľmi praktický a môžete ho tak mať vždy pri sebe. Vďaka tejto „predĺženej ruke“ môžete natáčať z vtáčieho pohľadu a dodať tak vášmu natáčaniu úplne nový rozmer. Natáčať môžete ako z výšky, tak aj z iných netradičných pohľadov. Vďaka možnostiam, ktoré vám otvorí použitie tohto držiaka získate nové netradičné a jedinečné zábery. Teleskopický statív je obľúbený najmä pri točení snowboardingu, lyžovania, skateboardingu pre tzv. zábery „follow cam“ a tiež pre zábery z vtáčej perspektívy, prípadne seba samého.

Vzhľadom na dvojitý typ uchytenia možno držiak použiť nielen na kamery AEE, ale aj väčšinu konkurenčných produktov.

Ideálny na natáčanie záberov z vtáčej perspektívy, zábery „follow cam“ a seba samého.

Parametre a špecifikácia:

Kompatibilita:

AEE MagiCam

Poznámka:
» Všetky držiaky na kameru

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je tento držák kompaktibilní s kamerou Lamax Electra X8. Děkuji. Molek

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda bude teleskopický držák pasovat i na kameru AEE Magicam SD18, (v jedné recenzci je, že na tuto zrovna nesedí) zda ho mohu použít i do vody a zda je potřeba koupit ještě nějaký spojovací článek mezi tyčí a kamerou? děkuji S pozdravem Věra Suchá

Diskusia a poradňa k AEE Teleskopický stredný
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEE Teleskopický střední. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AEE Teleskop Stick Monopod Medium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AEE Teleskop Stick Monopod Medium. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AEE teleszkópos bot médium.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií