AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

AEG F66722VI0P

Zobraziť katalóg
AEG F66722VI0P
5 1 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, plne integrovaná, 15 súprav riadu, energetická trieda A++/A/A, 6 programov, 5 teplôt, systém ProWater, vyberateľná podložka na príbory, držiaky pohárov na víno SoftGrip, vodný senzor zisťuje úroveň zašpinenia vody a upravuje spotrebu vody, svetelný bod na podlahe, odložený štart 1 - 24 hod.
Kód:  FAP2225q Produktové číslo:  F66722VI0P Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG F66722VI0P

Vstavaná, plne integrovaná umývačka, ktorá zakaždým účinne a úsporne umyje aj osuší až 15 súprav špinavého riadu. So štandardnou 60 cm šírkou a plne integrovaným (skrytým) ovládaním zapadne do každej kuchyne. Má päť úrovní ostreku a prídavné ostrekovacie rameno na konci hlavného ostrekovacieho ramena, čím zaručí tie najlepšie možné výsledky umývania! Vďaka indikácii v podobe svetelného lúča budete mať vždy prehľad o stave vášho riadu, červená alebo zelená farba bude decentne osvetľovať podlahu v blízkosti spotrebiča. Určite využijete aj ľahko vyberateľný košík na príbory - pojme až 15 súprav príborov a zároveň je vybavená aj predĺženým oddielom na dlhé a rozmerné náčinie. Ďalším príjemným benefitom je SoftGrip, držiak pohárov, ktorý ich drží v optimálnej polohe bezpečne a šetrne. 

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi výkonná a zároveň extrémne úsporná
  • Plne integrovaná vstavaná umývačka pojme až 15 súprav riadu
  • Veľmi nízka hlučnosť
  • SoftGrip - technológia optimálneho umývania pohárov
  • Podlahový svetelný indikátor
  • Možnosť odloženého štartu

Umývanie bude jedna veľká radosť!

Umývačka disponuje niekoľkými programami. Medzi klasickými nájdete aj "Extra Silent", čo je najtichší program umývačky. Čerpadlo pracuje pri veľmi nízkych otáčkach, aby sa znížila úroveň hluku. Samozrejmosťou je tiež možnosť odloženého umývania, v tomto prípade až o 24 hodín, môžete tak nechať zlikvidovať špinavý riad kedykoľvek sa vám to časovo hodí. 

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG F66722VI0P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG F66722VI0P.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií