AD elektro AD elektro

AEG NE 5637 čierny

Zobraziť katalóg
AEG NE 5637 čierny
4,7 10 hodnotení
Zastrihávač - chĺpkov v nose a ušiach, odnímateľná strihacia hlava z jemnej ocele, 2x AAA (nie je súčasť balenia)
Kód:  AEGZCH02 Produktové číslo:  4006015206407 Stránky výrobcu

AEG NE 5637 čierny

Dlhé chĺpky vyčnievajúce z nosných dierok či uší nie sú vôbec atraktívne. Trpí tým mnoho mužov i žien, ale v dnešnej dobe už sa nie je za čo hanbiť. Existuje totiž skvelé riešenie v podobe zastrihávača AEG NE 5637 na nosné i ušné chĺpky.

Zastrihávač je vybavený veľmi praktickou LED diódou, ktorá zabezpečuje lepšiu viditeľnosť. Odnímateľná strihacia hlava je vyrobená z kvalitnej jemnej ocele pre jednoduché čistenie. Zariadenie je navrhnuté v jednoduchom modernom dizajne a kompaktnej veľkosti. Vhodné je preto aj na cesty. Ľahko ho uschováte v batohu či kabelke a budete ho mať v prípade nutnosti kedykoľvek po ruke. Čistenie s AEG NE 5637 si zamilujete, pretože je veľmi jednoduché a pohodlné.

 

Parametre a špecifikácia:

Typ zastrihávača:
na nosné a ušné chĺpky

Batérie:
2x 1,5 V (AAA) (nie sú súčasťou balenia)

Farba:
čierna

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG NE 5637 čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG NE 5637 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AEG NE 5637 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AEG NE 5637 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AEG NE 5637 fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií