AD elektro AD elektro

AEG S 53420 CNW2

Zobraziť katalóg
AEG S 53420 CNW2
Chladnička kombinovaná, 185 cm, A ++, PRO FRESH, objem 226/92 l, ovládanie: elektronické dotykové, LED osvetlenie, MaxiBox, Coolmatic + Frostmatic, držiak na fľaše, 43 dB, spotreba el. energie (W): 0,663, farba biela, rozmery V x Š x H: 184,5 x 64,7 x 64,7 cm
Kód:  FAC2220q Produktové číslo:  S53420CNW2 Stránky výrobcu

AEG S 53420 CNW2

Kombinovaná voľne stojaca chladnička s mrazničkou v bielej farbe sa hodí do takmer každej kuchyne. Vďaka ekologicky šetrným technológiám patrí chladnička do energeticky úspornej triedy A++, čomu zodpovedá aj minimálna ročná spotreba energie. Nemalou mierou sa na tom podieľa aj špičkové LED osvetlenie. Určite tiež privítate nízku hlučnosť 43 dB, čo oceníte najmä vtedy, keď máte prepojenú kuchynskú časť s obývacou.

Veľkou prednosťou AEG chladničky je technológia Coolmatic, ktorá rýchlo schladí potraviny, a funkcia Frostmatic umožní zase rýchle zmrazenie potravín. ProFresh technológia predstavuje oddelené chladiace okruhy, ktoré udržujú v každom oddiele chladničky s mrazničkou ideálnu vlhkosť vzduchu, zabraňujú tak jej vysúšaniu uloženými potravinami a zabraňujú tvorbe ľadu či námrazy. Objem chladničky je 226 l a mraznička má 92 l.

V chladničke sa nachádzajú poličky z tvrdeného skla, zásuvka na ovocie, zeleninu a drôtená polica na fľaše. Vo dverách sú 3 priehradky, napr. na fľaše, poháre alebo jogurty. V mrazničke nájdete celkovo 3 transparentné boxy, vďaka ktorým budete mať vždy prehľad o ich naplnení a prehľadnosti mrazených potravín. Veľkou výhodou je úložná zásuvka Maxibox, ktorá pojme veľké či objemné kusy potravín a umožňuje vám tak efektívne organizovať všetok úložný priestor. Mraziaci výkon je 4 kg/24 hod. a odolnosť zmrazených potravín pri výpadku prúdu je až 20 hodín.

Hlavné prednosti:

  • Nízka hlučnosť
  • LED osvetlenie
  • Technológie: ProFresh, Coolmatic, Frostmatic
  • Odolnosť zmrazených potravín pri výpadku prúdu až 20 hodín
  • Zásuvka Maxibox
  • Veľké držadlá vo dverách
  • Možnosť zmeny strán otvárania dverí
  • Alarm otvorených dverí
  • Nastaviteľné nožičky zaistia väčšiu stabilitu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG S 53420 CNW2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG S 53420 CNW2.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií