AD 1. týden květen P&G boost

AEG S86090XVX1

Zobraziť katalóg
AEG S86090XVX1
Americká chladnička americká, 177 cm, A+, objem chladničky/mrazničky 348/179 l, hlučnosť 44 dB, Frost Free, mraziaci výkon 13 kg/24 hod., antikoro
Kód:  FAC3111c Produktové číslo:  S86090XVX1 Stránky výrobcu

AEG S86090XVX1

AEG S86090XVX1 je moderná americká dvojdverová chladnička s chladiacim objemom 348 litrov, ktorá ponúka efektívne riešenie na uloženie všetkých vašich potravín. Spotrebič spadá do energetickej triedy A+ a umožňuje plnú kontrolu nad všetkým nastavením pomocou pokročilého dotykového ovládania. Displej poskytuje prehľadné informácie o aktuálnej teplote a zvolených funkciách.

Dávkovač vody a ľadu zabudovaný vo dverách chladničky využíva profesionálnu technológiu a systém dávkovania - jednoducho zadajte voľbu na ovládacom paneli. Funkcia Coolmatic sa stará o rýchle schladenie potravín a Frostmatic o ich rýchle zmrazenie. Vnútorné LED osvetlenie vyžaruje ostrejšie svetlo, ktoré rovnomerne ožiari celý vnútorný priestor.

Vnútorný priestor chladničky je prehľadne rozdelený tromi sklenenými policami, spodnú časť vypĺňajú 2 zásuvky z priehľadného plastu a vnútorná časť dverí je vybavená 5 priehradkami. Podobne rozdelená je tiež časť mrazničky, 3 odkladacie plochy z bezpečnostného skla, 2 transparentné mraziace zásuvky v spodnej časti a 4 priehradky vo dverách. Sivý antikorový dizajn s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov ozdobí každú modernú kuchyňu.

Hlavné prednosti:

  • Automatické rozmrazovanie
  • Dotykové ovládanie
  • Automatické odmrazovanie
  • Dávkovač vody a ľadu
  • Funkcia Coolmatic - rýchle schladenie potravín
  • Funkcia Frostmatic - rýchle zmrazenie
  • Interné LED osvetlenie
  • Antikorové vyhotovenie s úpravou proti odtlačkom
  • Akumulačná doba 4 hod.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosim Vas, ma tato chladnicka priame pripojenie na vodu?

Diskusia a poradňa k AEG S86090XVX1
Príslušenstvo pre AEG S86090XVX1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG S86090XVX1.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií