AD elektro AD elektro

AEROMEISTER Meister Series Limited AM1001

Zobraziť katalóg
AEROMEISTER Meister Series Limited AM1001
5 1 hodnotení
Pánske hodinky vodotesnosť 5 ATM
Kód:  KHO1061 Produktové číslo:  AM1001
AEROMEISTER Meister Series Limited AM1001 Predaj skončil

AEROMEISTER Meister Series Limited AM1001

Jedinečné hodinky Meister Series Limited z novej kolekcie značky Aeromeister vám zaručí obdiv aj závisť širokého okolia. Predsa len málokto nespozoruje niečo tak štýlového, originálneho a robustne mužného na prvý pohľad. Tieto letecké hodinky vás ale prekvapí nielen vycibreným dizajnom, ale predovšetkým kvalitou a odolnosťou.

O vždy presné určenie času a mnoho ďalších funkcií sa vám postará strojček QUARTZ , Ktorý je chránený masívnym puzdrom z brúsenej ocele s priemerom 46 mm. Strojčeky typu Quartz majú mnoho výhod, nemusíte sa o ne počas životnosti batérie prakticky vôbec starať, sú pomerne odolné a ich odchýlka je u kvalitných strojčekov minimálny (pár sekúnd ročne). Medzi ďalšie funkcie hodiniek patrí predovšetkým kalendár (Zobrazenie dňa a dáta) a ďalej potom chronograf čiže stopky.

Pokiaľ ide o odolnosť hodiniek, vďaka masívnemu prevedeniu vydrží aj drsnejšie zaobchádzanie. Sú dokonca vodotesné , Ich hranice je 5 ATM čiže do hĺbky 50 metrov. Jedná sa však o tlak vody, ktorý sú schopné udržať bez poškodenia v laboratórnych podmienkach, takže ich radšej zbytočne príliš netestujte.


Parametre a špecifikácie:

Puzdro:
masívna brúsená oceľ (o priemere 46mm)

Pásik:
Masívne brúsená oceľ

Ciferník:
Čierny matný

Sklíčko:
Minerálne sklo

Vodotesnosť:
Do 50 metrov

Funkcie:
Dátum
Deň v týždni
Stopky

Typ strojčeka:
Quartz
Batérie

Záruka:
24 mesiacov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEROMEISTER Meister Series Limited AM1001
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEROMEISTER Meister Series Limited AM1001. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AEROMEISTER Meister Series Limited AM1001.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií