PET AD homeoffice

ALCATEL QC10EU Quick Charger Qualcomm Black

Zobraziť katalóg
ALCATEL QC10EU Quick Charger Qualcomm Black
5 1 hodnotení
Nabíjačka – vstupné napätie 220V, výstupné napätie 9V, výstupný prúd 1.67A, kompatibilná s Alcatel Idol 4S a ďalšími telefónmi s procesorom Qualcom QC2.0
Kód:  ALCP5002a Produktové číslo:  QC10-3AALWE1
ALCATEL QC10EU Quick Charger Qualcomm Black Predaj skončil

ALCATEL QC10EU Quick Charger Qualcomm Black

Nezdržujte sa naďalej zdĺhavým čakaním na nabitie vášho mobilného zariadenia s novou nabíjačkou Quick Charger od spoločnosti Alcatel. Adaptér je určený na napájanie všetkých zariadení s procesorom Qualcomm QC2.0. Výstupné napätie dosahuje hodnôt 9 V a výstupný prúd 1,67 A, pričom pracuje v akejkoľvek bežnej elektrickej zásuvke.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Chtěl bych se zeptat zda je tato nabíječka vhodná pro Cellularline Wireless Fast Charger Stand QI černý pro LG G4 s bezdrátovým krytem.

Dobrý den, je s nabíječkou v balení i USB kabel?

Diskusia a poradňa k ALCATEL QC10EU Quick Charger Qualcomm Black
Príslušenstvo pre ALCATEL QC10EU Quick Charger Qualcomm Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALCATEL QC10EU Quick Charger Qualcomm Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALCATEL QC10EU Schnellladegerät Quick Charger Qualcomm Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alcatel QC10EU Quick Charger Qualcomm Black.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií