AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Alma 2650 T2 HD

Zobraziť katalóg
Alma 2650 T2 HD
4,6 73 hodnotení
DVB-T prijímač set top box pre DVB-T/T2 SD i HD vysielanie, FULL HD, MP3, JPEG, MKV, PVR, EPG, USB, HDMI, SCART
Kód:  IS001a2 Produktové číslo:  2650T2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Alma 2650 T2 HD

Set top box Alma 2650 zaručí bezproblémový príjem voľne vysielaných programov pozemného digitálneho vysielania DVB-T/T2, dokonca aj vo vysokom rozlíšení Full HD (1080p). Pri zapojení k televízoru si budete môcť vybrať, či využijete klasický analógový SCART či moderné HDMI podporujúce vysoké rozlíšenie. Určite poteší aj moderné prevedenie samotného prístroja.

Multimédiá vo vysokom rozlíšení

Okrem príjmu televíznych kanálov ponúka Alma T2650 HD vysokorýchlostný port USB 2.0, ktorý vám umožní nahrávanie na externé pamäťové zariadenia s podporou TimeShift. Pokiaľ si teda potrebujete od televízora odskočiť, stačí vziať flashdisk, nastaviť prijímač a svoj obľúbený program zhliadnete, až budete mať čas. Samozrejmosťou, je podpora prehrávania multimédií napr. MP3, MP4, JPEG, MKV, a mnoho ďalších. Prehrávanie hudby, filmov alebo prezeranie fotografií nebude žiadny problém.

Nechýba elektronický programový sprievodca (EPG) s podporou nahrávania z informácií EPG či podpora Dolby Digital Bitstream cez koaxiálny CINCH a HDMI. Prístroj sa vyznačuje okrem iného veľmi malou spotrebou, ako pri zapnutom stave, tak aj v pohotovostnom režime. Upgradovať softvér možno pohodlne vykonať pomocou USB.

Kľúčové vlastnosti

  • Full HD výstup videosignálu cez HDMI konektor
  • Vysokorýchlostné USB 2.0
  • Podpora titulkov
  • Kompaktný dizajn
  • Elektronický programový sprievodca (EPG)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak může Alza prodávat tento přijímač jako "DVB-T2", když nepodporuje kodek H.265/HEVC, který je nutný pro české DVB-T2 vysílání?

Diskusia a poradňa k Alma 2650 T2 HD
Príslušenstvo pre Alma 2650 T2 HD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alma 2650 T2 HD                                   . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alma T2 HD 2650. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 2650 Alma T2 HD.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií