AP+ nový vizuál Rapture

Alza LEGEND by eSuba

Zobraziť katalóg
Alza LEGEND by eSuba
5 2 hodnotení
Počítač herné, Intel Core i5 6600K Skylake 3.9GHz, Intel Z170, RAM 16GB DDR4 SDRAM, NVIDIA GeForce GTX970 4GB, SSD 240GB, HDD 1000GB, Windows 10 Home 64-bit, NZXT S340
Kód:  sklESBL2 Produktové číslo:  AZSES97B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Alza LEGEND by eSuba

Počítač je pre mnohých z nás najdôležitejším nástrojom. Nepoužívame ho iba k práci, zábave či vzdelávanie, ale zverujeme mu svoje tajomstvá aj dôležité okamihy. Je prostriedkom komunikácie s priateľmi aj spoľahlivým parťákom pre putovanie hernými svetmi. My v eSuba to cítime úplne rovnako. V súťažnom hranie je pre nás veľmi dôležité, aby sme sa mohli na svojho parťáka vždy a vo všetkom spoľahnúť. Aby nás nikdy nesklamal a za každej situácie nám bol oporou. Aby nebol len strojom. A tak sme stvorili počítače, ktoré to všetko spĺňajú. Počítače s dušou hráčov!

generácia Skylake

Pod kapotou tepou štyri jadrá výkonného procesora Intel Core i5 6600K, ktorého mikroarchitektúra Skylake poskytne dostatok výpočtového výkonu pre náročné hry aj strih videa. V režime Turbo pobeží v prípade potreby až na frekvencii 3,9 GHz. Procesora sekunduje celkom 16 GB operačnej pamäte DDR4 SDRAM, teda dostatok pre plynulý multitasking. Pre uloženie dát je pripravený SSD disk s kapacitou 240 GB a HDD disk s 1TB priestorom.


Perfektný vizuálny zážitok

Grafický výstup dostala do kompetencie nadupaná grafická karta NVIDIA GeForce GTX 970 s celkom 4 GB vlastnej pamäte. Navrhnutá je pre tých, ktorí to myslia s hraním počítačových šlágrov naozaj vážne. Ukrýva v sebe čip GM204 architektúry Maxwell, ktorá je doslova pretkaná najmodernejšími technológiami tak, aby poskytla naozajstný zážitok z hry aj vo 4K kvalite na viacerých monitoroch.


exkluzívny obsah

Aby ste sa mohli vrhnúť priamo to vieru herného sveta, predpripravili sme pre vás v počítačoch eSuba exkluzívny obsah


Predinštalované hry:


Predinštalovaný softvér:


eSuba balíček

Certifikát ručne podpísaný Ambasádorom eSuba zostavy a Alza technikom ktorý PC staval. VIP karta zaisťujúci vstup do exkluzívneho klubu majiteľov zostáv Alza by eSuba.


Počítač pre profíkov

Ambasádorom zostavy je víťaz ASUS Finals 7, bývalý majster Slovenska v CS1.6 a kapitán tímu eSuba INTEL Tomáš "benq1" Masaryk.


Tomáš o počítači hovorí:

Na ceste za víťazstvom nie je čas na kompromisy. Tu musí šliapať všetko na maximum. A presne to čakám aj od svojho počítača. Dokonalú odozvu, perfektné spracovanie, vysokú kvalitu komponentov a špičkový výkon. A preto volím Alza LEGEND, počítač, ktorý nerobí kompromisy. Počítač, ktorý je zrodený k víťazstvu!

Alza LEGEND by eSuba - Voľba víťazov!

 


kľúčové vlastnosti

  • Nová generácia procesora Skylake
  • Výkonná grafika NVIDIA GeForce GTX 970
  • HDD disk s kapacitou 1 TB pojme veľa filmov

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Typ zostavy
Herný Hotovo!
Model procesora
Intel Core i5 6600 Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
3,9 GHz (3 900 MHz) Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Herný Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Model procesora
Intel Core i5 6600 Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
3,9 GHz (3 900 MHz) Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,9 GHz (3 900 MHz) Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
GTX 970 Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
240 GB (0,24 TB) Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Výstupy

Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je v tomto pc slot pro ssd s rozhraním M.2?

Je možné v tomto PC si normálně změnit komponenty bez toho že by mi skončila záruka nebo něco takového ?

Dobrý den, má tento počítač DVD Mechaniku ?

Dobrý den. Ještě jeden dotaz k "Počítač Alza LEGEND by eSuba ", kód výrobku sklESBL2. Je PC uvnitř zaplombován, nebo si jej mohu sám dle potřeby kdykoliv otevřít a např. vyčistit od usazujícího se prachu? Děkuji za rychlé vyřízení i mého druhého dotazu. Hezký den Vám přeje J. Hynek. 7.12.2015 14:37 h.

Dobrý den, měli bychom zájem o 3ks herního počítače Alza LEGEND by eSuba, ale potřebovali bychom v nich mít předinstalované Windows 10 pro namísto Windows 10 Home, je to možné? Děkuji za odpověď a jsem s pozdravem, Slanina Ondřej

Diskusia a poradňa k Alza LEGEND by eSuba
Príslušenstvo pre Alza LEGEND by eSuba Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alza LEGEND by eSuba . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza LEGEND von eSuba. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alza LEGEND von eSuba. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGEND Alza lenne eSuba.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií