Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Xiaomi Fan Festival

Amazfit Band 5 Orange

Zobraziť katalóg
Amazfit Band 5 Orange
4,3 3 hodnotení
Fitness náramok – unisex, s priamym meraním tepu na zápästí, krokomer, výpočet kalórií, meranie tempa, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM), kompatibilný s iOS a Android
Kód:  XI2900f6d Produktové číslo:  473890

Amazfit Band 5 Orange

Radíte sa k milovníkom športu, ktorí majú svoje výkony pod kontrolou? Alebo už vás nebavia klasické hodinky a premýšľate nad obstaraním inteligentného zariadenia? Ak áno, celkom určite oceníte fitness náramok Amazfit. Kompaktné rozmery a podpora užitočných funkcií zaručí, že sa stane vaším obľúbeným doplnkom. Výdrž batérie fitness náramku pri bežnom používaní dosiahne 360 hodín a nemalo by teda hroziť, že energia dôjde počas športovej aktivity. Pred jeho samotným výberom by ste mali vedieť, ako by mal vyzerať. Tento model totiž ponúka guľatý ciferník, ktorý je opatrený displejom s uhlopriečkou 1,1". Vďaka svojmu vzhľadu sa hodí pre pánov aj dámy. Súčasťou je samozrejme informácia, koľko je práve hodín. Náramok je upravený pre digitálne zobrazenie času. Smart náramok celkom prirodzene podporuje športové funkcie, medzi ktoré patrí krokomer, výpočet kalórií, meranie tepu, meranie vzdialenosti, meranie rýchlosti, meranie tempa a záznam trasy. Využitie rozhodne nájdete aj na upozornenie pomocou vibrácií. Tento model vás určite nadchne aj vďaka integrovanému prehrávaču hudby. Fit náramok Amazfit Band 5 Orange je vhodný na meranie športových aktivít, ako sú beh, chôdza, cyklistika, plávanie, joga a veslovanie.

Významné vlastnosti fitness náramku Amazfit Band 5 Orange

  • Kontrolujte svoje aktivity pomocou fitness náramku
  • Svojím vzhľadom a vlastnosťami sa hodí pre pánov aj dámy
  • Medzi jeho funkcie sa radí vibrácie, hľadanie mobilu, prehrávač hudby v hodinkách, ovládanie prehrávača hudby v mobile a predpoveď počasia
  • Hodinkové funkcie: dátum, stopky, budík a deň v týždni
  • Tento model je možné prepojiť s operačným systémom iOS a Android
  • Hodnota vodoodolnosti: 50 m (5 ATM)
  • Operačný systém smart náramku: Amazfit OS
  • Medzi jeho senzory a hardvér patrí akcelerometer, gyroskop a vibrácie
  • Remienok ľahko vymeníte

Amazfit Band 5 Orange je inteligentný náramok pre športovcov, ktorí to myslia vážne

Fitness náramok Amazfit Band 5 Orange vás prekvapí radom inteligentných funkcií. Na dôležité oznámenia, o ktoré by ste nemali prísť, je schopný náramok upozorniť vibráciami. Ak niekde necháte svoj telefón, ponúkne náramok pomoc s hľadaním. Prehrávač vám uľahčí prepínanie vašej hudby bez toho aby ste museli vytiahnuť mobil. Fit náramok Amazfit Band 5 Orange je určený na meranie mnohých aktivít, patria medzi ne napríklad beh, chôdza, cyklistika, plávanie, joga a veslovanie. Výpočet spálených kalórií pomôže každému aktívnemu používateľovi strážiť si vyváženú stravu. Krokomer je skvelou motivačnou pomôckou, nútiacou vás zdvihnúť sa zo stoličky vďaka tvorbe zaujímavých štatistík. Najmä pri behaní je neoceniteľné meranie tempa, rýchlosti a vzdialenosti. Inteligentný náramok Amazfit dokonca do mapy vykreslí ubehnutú trasu. Dokonca podporuje aj funkciu sledujúcu zdravie. Tento konkrétny model podporuje dychové cvičenie, monitoring spánku, meranie saturácie kyslíku v krvi, meranie úrovne stresu, pripomenutie pohybu a sledovanie menštruačného cyklu.

Ďalšie informácie k fitness náramku Amazfit

  • Oranžová farba puzdra poskytne fitness náramku Amazfit atraktívny a štýlový vzhľad
  • Samotný mechanizmus je chránený puzdrom, ktorého materiálom je silikón
  • Ani nezaregistrujete, že ho nosíte, jeho celková hmotnosť je 24,4 g
  • Maximálna výdrž batérie sa dokáže vyšplhať až na 600 h
  • Jazykom rozhrania fit náramku Amazfit Band 5 Orange je angličtina, čeština, nemčina a francúzština
  • Vybavený je aplikáciou v jazyku, ktorým je angličtina, čeština, nemčina a francúzština
  • Nájdete v ňom bezdrôtovú technológiu Bluetooth
  • Spôsob ovládania: dotykový displej
  • Remienok ľahko vymeníte

Doplňujúce informácie k fitness náramku Amazfit

Na vašej ruke bude určite sedieť aj remienok, ktorý dotvára oranžová farba. Nemusíte sa strachovať, že poškodíte displej, pretože ten chráni chemicky tvrdené sklíčko. Fitness náramok Amazfit spolupracuje s OS iOS a Android vďaka Bluetooth. Bude vám sedieť na ruke v prípade, že máte obvod zápästia väčší ako 16,2, ale menší ako 24 cm. Pokiaľ ide o materiál remienka, ten tvorí silikón. Vďaka zvukovému signálu vám pomôže s hľadaním strateného telefónu. Mobil však musí byť v jeho blízkosti. Vítanou funkciou je aj budík. Náramok tiež dokáže zobraziť dátum. Náramok vám tiež ukáže informáciu o tom, aký je práve deň. Vďaka stopkám si ľahko zmeriate čas akejkoľvek aktivity. Balenie samozrejme obsahuje aj dobíjací kábel. Fitness náramok bol navrhnutý tak, aby ustál kontakt s vodou pri sprchovaní alebo umývaní rúk, na plávanie alebo potápanie ale nie je odporúčaný.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Joga, Plávanie, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
600 h (25 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
28 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Silikón Hotovo!
Farba puzdra
oranžová Hotovo!
Spôsob ovládania
Dotykový displej Hotovo!
Hmotnosť
24,4 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Joga, Plávanie, Veslovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tempo Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Predpoveď počasia, Budík, Dátum, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Cez GPS spárovaného telefónu Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Amazfit OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
oranžová Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
16,2 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
24 cm Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
600 h (25 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
360 h (15 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hci se zeptat, zda se dá nastavit tak aby nezhasínal displej - tedy chtěl bych aby třeba pár hodin displej neustále svítil?

Dobry den na internetu (Odkaz do neznáma jsem se dozvedel ze tento naramek umi mereni kysliku v kri ale ve vasem popisku tento udaj neni..tak jak to teda je?

Diskusia a poradňa k Amazfit Band 5 Orange
Príslušenstvo pre Amazfit Band 5 Orange Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit Band 5 Orange. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazfit Band 5 Orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazfit Band 5 Orange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amazfit Band 5 Orange.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií