PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Amazon Echo Dot čierny (2. generácia)

Zobraziť katalóg
Amazon Echo Dot čierny (2. generácia)
4,7 20 hodnotení
Hlasový asistent Amazon Alexa, pásma WiFi 2.4 ghz a 5 ghz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, podpora spotify a 3.5 mm audio výstup, jazyk aplikácie: angličtina a nemčina
Kód:  MD050c305 Produktové číslo:  841667112640 Stránky výrobcu

Amazon Echo Dot čierny (2. generácia)

Nový inteligentný reproduktor s umelou inteligenciou od spoločnosti Amazon vás nadchne svojimi funkciami. Amazon Echo Dot druhej generácie s pripojením k WiFi je hlasom ovládaný reproduktor s umelou inteligenciou Alexa, ktorý okrem prehrávania hudby slúži tiež na ovládanie domácich prístrojov, nastavenie budíka, volanie, čítanie audiokníh, písanie a prijímanie správ atď. Vďaka 7-mim vysoko citlivým mikrofónom začuje Alexa vaše pokyny a otázky cez celú miestnosť, a to aj keď bude hrať hudba. K tomuto zariadeniu môžete pomocou Bluetooth alebo 3,5 mm stereo káblu pripojiť ďalšie reproduktory alebo slúchadlá a môžete prehrávať hudbu napríklad zo Spotify, Amazon Music a alebo napríklad iHeartRadio. Reproduktor sa dá tiež využiť ako budík a alebo minútka do kuchyne. Podporované jazyky na hlasové ovládanie sú angličtina a nemčina.

Kľúčové vlastnosti Centrálnej jednotky Amazon Echo Dot čierny 2. generácie

  • Šikovný reproduktor s umelou inteligenciou
  • Umelá inteligencia Alexa
  • Mnoho užitočných funkcií reproduktora Echo Dot
  • Veľmi citlivé mikrofóny na hlasové rozpoznanie
  • Možnosť pripojenia slúchadiel pomocou Bluetooth alebo 3,5 mm stereo vstupu
  • Neustále aktualizácie

Alexa vám splní vaše priania

Ako už bolo spomenuté, toto inteligentné zariadenie obsahuje umelú inteligenciu Alexa. Keď budete chcieť Alexu o niečo požiadať, stačí ju osloviť "Alexa" a tá bude okamžite pripravená na vykonanie vašej inštrukcie alebo zodpovedanie vašej otázky. Alexy sa môžete opýtať aké je počasie, na športový výsledok alebo napríklad na najnovšie správy. Požiadať ju môžete takmer o čokoľvek. Nech začne prehrávať hudbu z konkrétneho žánru alebo interpreta alebo nech vám zavolá Uber. Ďalej môžete použiť Alexu na to, aby poslala priateľom správu alebo zavolala priateľke. Komunikovať môžete s kýmkoľvek, kto má Echo, Echo Dot, Echo Show, alebo Alexa Aplikáciu. Zariadenie Echo Dot (2. generácie) vám tiež umožňuje vypnúť lampu, zapnúť televíziu alebo napríklad regulovať ventilátory. Toto šikovné zariadenie spolupracuje s inteligentnými domácimi spotrebičmi od spoločností Philips Hue, TP-Link, Sony, ecobee, WeMo, SmartThings, Insteon, Lutron, Nest, Wink, Honeywell a ďalších.

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Hlasoví asistenti
Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!

Určenie

Určenie
centrálna jednotka Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Slúchadlový výstup Hotovo!

Zvuk/audio

Podporované hudobné aplikácie
Spotify Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdá se mi to nebo v Čechách to je až moc předražený ? Na Amazonu to je za $49.99 což je kolem 1000 kč pokud se nepletu takže mně osobně ti přijde výhodnější si to koupit z Amazonu :D

Dobrý den chci se zeptat jaký to má výkon? děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li si koupím výše uvedenou centrální jednotku, tak ji můžu propojit s (XIAOMI MI MOTION SENZOR) a nastavit v aplikaci, že když projdu senzorem, tak se mi např rozsvítí žárovka?

Dobrý den, je možné u nás nastavit komunikaci s Alexou ve francouzštině? Děkuji.

Je aj nejaká Alexa v slovenskom jazyku?

Chtěl bych si koupit Echo ale nemám telefon a u počítače mám pouze kabelové připojení, tak jestli by se nedalo echo připojit k počítači nějakou jinou formou než přes wifi nebo bluetooth

Dobrý den, chci se zeptat jestli nemusím mít ios? mám totiž androidový telefon. Případně jestli na tom vůbec záleží? Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat zda mi k tomuto amazon echo přijde v balení i adapter na českou zásuvku nebo zda si ho musím dokoupit zvlášt.

Na alza.hu a v alza.cz minimálne o 20 eur lacnejšie. Prečo?

Dobry den nedokazem sparovat s logitech harmony elite. Dostanem sa az tam kde sa musim prihlasit, prihlasi ma ale dalsi krok nie je. Som zo Slovenska. moze byt problem v tom? Mam sa prihlasit ako zakaznik trebars z Anglicka?

12
Diskusia a poradňa k Amazon Echo Dot čierny (2. generácia)
Príslušenstvo pre Amazon Echo Dot čierny (2. generácia) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazon Echo Dot černý (2.generace). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazon Echo Dot Schwarz (2. Generation). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Echo Dot Schwarz (2. Generation). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amazon Echo Dot fekete (2. generáció).
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií