PET PET

AMICA DI 6004 TF

Zobraziť katalóg
AMICA DI 6004 TF
Varná doska indukčné, 4varné zóny, dotykové ovládanie, funkcia booster, automatické rozpoznávanie veľkosti hrnca, skosené hrany po celom obvode, bez rámčeka, šírka 57,6 cm
Kód:  AMI008a Produktové číslo:  DI6004TF Stránky výrobcu

AMICA DI 6004 TF

AMICA DI 6004 TF je vstavaná indukčná doska v prevedení bez rámčeka so skosenými hranami po celom obvode. Moderné technológie a senzorové dotykové ovládanie zakaždým spríjemní prípravu pokrmov. Doska má moderný dizajn a jej údržba je veľmi jednoduchá, preto bude vždy vyzerať ako nová. Každá zo 4 varných zón je vybavená rýchlym zvýšením výkonu Booster , S ktorým sa jedla pripraví rýchlejšie a zachovajú si tak viac živín.

Doska je vybavená funkciou automatického rozpoznania prítomnosti hrnca , Takže sa nezapne, kým na ňu nepoložíte hrniec. Nechýba automatické rozpoznanie veľkosti hrnca a funkcie udržiavanie tepla . K dispozícii je časovač zón pre nastavenie doby trvania varenia na danom poli. Navoliť možno až 99 minút a po uplynutí nastavenej doby sa pole vypne a informuje o dokončení varenia zvukovým signálom. Časovač je dostupný na jednom alebo štyroch poliach nezávisle a môže fungovať aj ako minútka.

Zvoní vám počas varenia telefón? Pre tieto situácie využijete praktickú funkciu Stop & Go , Ktorá zaistí okamžité dočasné vypnutie dosky. Pritom si všetky nastavenia pamätá, takže opätovnou aktiváciou všetko pokračuje tak, ako má. Samotné ovládanie je intuitívne a osvojíte si ho rýchlo, na dotykovom paneli navolíte všetko potrebné. Po vypnutí sa rozsvieti symbol "H" ako indikácia zvyškového tepla , Varený pokrm stačí vypnúť o niečo skôr a zvyškové teplo sa postará o jeho dovarení. Proti náhlemu zapnutí vypnutého varného poľa chráni detský zámok .

Parametre a špecifikácie:

Typ:
Vstavaná indukčná doska

4 varné indukčné zóny:
Indukčná varná zóna BOOSTER 18 cm (1,2/1,4 kW)
Indukčná varná zóna BOOSTER 22 cm (2,3/3,0 kW)
Indukčná varná zóna BOOSTER 18 cm (1,2/1,4 kW)
Indukčná varná zóna BOOSTER 22 cm (2,3/3,0 kW)

Funkcie:
Senzorové ovládanie
Časovač
Funkcia Booster pre 4 zóny
Stop & Go
Funkcia udržiavania tepla
Automatické rozpoznanie prítomnosti hrnca
Automatické rozpoznanie veľkosti hnce
Zvyškové ukazovatele tepla u indukčných zón - symbol "H"
Detský zámok

Prevedenie:
Bez rámčeka
Skosené hrany po celom obvode

Celkový príkon:
7,4 kW

Farba:
Čierna

Rozmery:
55 x 576 x 518 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMICA DI 6004 TF
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA DI 6004 TF.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií