PET AD homeoffice

AMICA FK 321.6GBDFAA

Zobraziť katalóg
AMICA FK 321.6GBDFAA
Chladnička kombinovaná, 185cm, A ++, dvere z krásneho čierneho skla, fresh zone, 2 priehradky na ovocie a zeleninu, drôtený držiak fliaš, objem chladničky / mrazničky 220/ 81l, hlučnosť 42dB, LED osvetlenie
Kód:  AMI560t Stránky výrobcu

AMICA FK 321.6GBDFAA

Voľne stojaca kombinovaná chladnička nadchne príjemnou cenou, bohatým vnútorným objemom aj energetickou úspornosťou. Radí sa k energetickej triede A++ a spotrebuje iba 228 kWh ročne. Pri náhlom výpadku prúdu udrží vaše potraviny v stabilnej teplote ešte nasledujúcich 20 hodín. Vďaka možnosti zmeny otvárania dverí aj podarenému dizajnu chladnička skvele zapadne do vašej kuchyne.

Kľúčové vlastnosti

  • Bohatý vnútorný objem 301 l
  • Možnosť otočenia pántov dverí L/P
  • Fresh zóna pre udržanie potravín dlhšie v čerstvom stave
  • Beznámrazový sytém NoFrost
  • Možnosť výmeny tesnenia dverí
  • Nízka spotreba energie
  • Holiday režim
  • Antibakteriálny systém chráni pred baktériami a plesňami
  • LED osvetlenie

Praktické vnútorné usporiadanie

Chladnička ponúka vnútorný objem 220 litrov. Nájdete v nej štyri police na potraviny, dve výsuvné priehradky na ovocie a zeleninu, držiak na fľaše a štyri priehradky vo dverách. Ovládanie termostatu je mechanické, takže všetky funkcie chladničky aj mrazničky budete mať plne pod svojou kontrolou. Rozmrazovanie chladničky je potom automatické. Mraznička s objemom 90 litrov umožňuje uchovávať potraviny v troch priestranných zásuvkách, systém NoFrost udržuje priestor mrazničky bez námrazy a výrazne vám tak ušetrí čas na námahu pri jej údržbe. Veľmi vítanými funkciami je super chladenie a super mrazenie, ktoré zvyšujú kvalitu a čerstvosť uchovávaných potravín.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMICA FK 321.6GBDFAA
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA FK 321.6GBDFAA.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií