AD homeoffice AD homeoffice

AMICA TEA 18MC X + AMICA DS 6410 DH

Zobraziť katalóg
AMICA TEA 18MC X + AMICA DS 6410 DH
Set spotrebičov – rúry a sklokeramickej dosky, rúra: Multifunkčná, En. trieda A, objem 65l, 8 funkcií, katalytické čistenie, 3 sklá + doska: 4 varné zóny, 2x du zóna, senzorové ovládanie, Hi-Light, časovač, detský zámok, skosená predná hrana
Kód:  AMISET018 Stránky výrobcu
AMICA TEA 18MC X + AMICA DS 6410 DH Predaj skončil

AMICA TEA 18MC X + AMICA DS 6410 DH


Súprava multifunkčnej rúry TEA 18MC X a sklokeramickej varnej dosky DS 6410 DH z dielní Amica prináša cenové zvýhodnenie oproti kúpe osobitne. Oba spotrebiče sú vzájomne plne kompatibilné a dizajnovo k sebe perfektne ladia. Sú vybavené modernými technológiami a uľahčia vám každodennú prípravu jedál.


Súprava spotrebičov Amica TEA 18MC X + DS 6410 DH rúry a sklokeramickej dosky

Kľúčové vlastnosti miltufunkčnej rúryAmica TEA 18MC X

  • Elektrická vstavaná rúra s ventilátorom
  • Jednoduchá inštalácia, používanie a čistenie
  • Antikorové vyhotovenie
  • Trojité sklo predných dvierok
  • Využíva 8 funkcií
  • Umožňuje grilovanie a superrýchly ohrev
  • Vybavenie – TA programátor, katalytické samočistiace dosky, 2 plechy a bočné závesné lišty na plechy
  • Jednoduché pripojenie na 230 V

Rýchly ohrev, gril aj časovač

Elektrická rúra TEA 18MC X má osem rôznych funkcií, ktoré vám budú spríjemňovať a uľahčovať varenie. Patrí medzi ne pečenia pomocou horného výhrevného telesa na klasické pečenie, gril a ventilátor. Spodné teleso s funkciou superrýchleho ohrevu vám umožní dosiahnutie požadovanej teploty v čo najkratšom čase. Pomocou tejto funkcie rúra dosiahne teplotu 150 °C za 4 minúty, čo je o 20 % rýchlejšie, ako to dokážu štandardné rúry. Horné výhrevné teleso potom umožňuje vytvoriť pri zapekaní chrumkavú kôrku. Programátor rúry signalizuje súčasný stav, umožňuje nastavenie začiatku aj konca pečenia a má akustický alarm.


Katalytické čistenie rúry

Samočistiace katalytické dosky sú jedinečným riešením, ktoré uľahčia gazdinkám prácu s čistením rúry. Absorbujú mastnotu a zabraňujú tým usadzovaniu aj vzniku nečistôt v rúre. Vaša TEA 18MC X tak bude vždy dokonale čistá a pripravená na ďalšie použitie. Bočné závesné lišty na uchytenie plechov sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Uľahčujú manipuláciu s plechmi, ktoré sú po vysunutí z rúry stabilné. Plech tak môžete bez problémov vysunúť a skontrolovať jeho obsah. Lišty je tiež možné jednoduchým spôsobom vybrať a umyť v umývačke.

Súprava so skvelou sklokeramickou doskou

Sklokeramická varná doska je vybavená niekoľkými praktickými funkciami na zvýšenie komfortu pri varení. Patrí medzi ne senzorové ovládanie, HiLight zóny, automatická redukcia výkonu, časovač, zvyškové ukazovatele tepla alebo detský zámok. Automatická redukcia výkonu je ideálna pre potraviny, ktoré vyžadujú rýchle uvedenie do varu a následné prihrievanie alebo vyprážanie. K tomu tiež napomáhajú HiLight zóny na okamžité zahriatie platničky. Určite tiež uvítate dve duálne zóny na rôzny tvar používaného riadu. Bezpečnosť prevádzky je zaistená nielen ukazovateľmi zvyškového tepla, ale aj detským zámkom, ktorý slúži na ochranu vypnutého varného poľa proti náhodnému zapnutiu.


Kľúčové vlastnosti sklokeramickej dosky DS 6410 DH

  • HiLight zóny
  • Detský zámok
  • Senzorové ovládanie
  • Automatická redukcia výkonu
  • Indikátor varného poľa
Súprava spotrebičov Amica TEA 18MC X + DS 6410 DH rúry a sklokeramickej dosky


Doplňujúce vlastnosti dosky

HiLight zóna:
14,5 cm (1,2 kW)

HiLight zóna:
18 cm (1,8 kW)

HiLight duálna zóna:
12/21 cm (0,75/2,2 kW)

HiLight oválna zóna:
17/17 × 26,5 cm (1,4/2,2 kW)

Príkon:
7,4 kW

Pripojenie k elektrickej sieti:
400 V

Rozmery (V x Š x H):
50 × 576 × 518 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA TEA 18MC X + AMICA DS 6410 DH.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií