AD homeoffice PET

AMICA TITS 110 TSCKB + AMICA PVCZ 6411

Zobraziť katalóg
AMICA TITS 110 TSCKB + AMICA PVCZ 6411
Set spotrebičov – rúry a plynovej dosky, rúra: en.trieda A, objem 65l, 10 funkcií, Tts programátor, katalytické čistenie, termosonda na pečenie, teleskopické výsuvy, 3 sklá dvierok + doska: 4 horáky (1/1.8/1.8/2.8kW), elektronické zapaľovanie v každom horáku, bezpečnostné poistky horákov, čierna
Kód:  AMISET022 Stránky výrobcu
AMICA TITS 110 TSCKB + AMICA PVCZ 6411 Predaj skončil

AMICA TITS 110 TSCKB + AMICA PVCZ 6411


V prípade, že sa chystáte prerábať kuchyňu, alebo len potrebujete vymeniť staré spotrebiče za nové, je tu pre vás súprava, ktorá sa skladá zo vstavanej elektrickej rúry TITS 110 TSCKB a plynovej dosky PVCZ 6411 od spoločnosti Amica. Oba spotrebiče vynikajú elegantným dizajnom a stanú sa ozdobou každej kuchyne. Určite vás poteší, že sa rúra v energetickej triede A radí medzi vysokoúsporné spotrebiče. Varná doska zase vyniká 4 plynovými zónami vrátane WOK horáka. Využite výhodnú ponuku a kúpte si hneď dva spotrebiče od rokmi preverenej značky.


Súprava spotrebičov AMICA TITS 110 TSCKB + PVCZ 6411 rúry a plynovej dosky

Kľúčové vlastnosti elektrickej rúry TITS 110 TSCKB

  • 10 funkcií pečenia
  • Energetická trieda rúry A
  • Teleskopické výsuvy s funkciou stop
  • Reflexné sklo dverí rúry na zníženie teploty čelného skla
  • Superrýchly ohrev na dosiahnutie požadovanej teploty
  • Katalytické samočistiace dosky absorbujúce mastnotu

Vstavaná rúra s 10 funkciami na pečenie a bezpečnostnými prvkami proti popáleniu

Kvalitná vstavaná rúra dokáže byť nielen skvelým pomocníkom pre každého kuchára, ale zároveň dodá kuchyni moderný vzhľad. Amica TITS 110 TSCKB disponuje 10 funkciami, z ktorých si určite vyberiete tú správnu na vami pripravovaný pokrm. Riziko popálenia znižujú teleskopické výsuvy s funkciou stop a tiež trojité reflexné sklo, ktoré minimalizuje vonkajšiu teplotu skla. Na ovládanie slúžia zatláčacie gombíky, ktoré sa ľahko držia. Na gombíkoch nájdete čitateľné podsvietené piktogramy, ktoré vám uľahčia obsluhu. Že je rúra zapnutá spoznáte podľa svietiaceho prstenca okolo gombíka. Zariadenie je zaradené do energetickej triedy A, vďaka tomu sa stará o životné prostredie a zároveň vám garantuje nízke účty za elektrickú energiu.

Plynová doska s WOK horákom

Varná doska s WOK horákom kombinuje plynový systém so skleneným povrchom, ktorého výhodou je ľahká údržba a atraktívny vzhľad. Model Amica PVCZ 6411 využíva 4 horáky v troch veľkostiach, ktoré sú prikryté dvomi samostatnými liatinovými mriežkami. WOK horák vytvára intenzívny plameň, s ktorým behom chvíľky začnete smažiť, hodí sa na varenie vo veľkých hrncoch a nádobách. Ovládanie je umiestnené na pravej spodnej strane, je tak vždy ľahko po ruke. Každý z horákov dosky je vybavený elektrickým zapaľovaním, čo spríjemňuje ich použitie. Bezpečnostné poistky slúžia v prípade, že je z nejakého dôvodu zhasnutý plameň, či už prievanom alebo zaliatím tekutinou. Ihneď sa tak uzavrie prívod plynu a nehrozí jeho únik do priestoru.


Kľúčové vlastnosti plynovej dosky PVCZ 6411

  • Elektronické zapaľovanie na každom gombíku
  • WOK horák
  • 2 samostatné stabilné liatinové rošty
  • Bezpečnostná poistka v prípade zhasnutia plameňa
Súprava spotrebičov AMICA TITS 110 TSCKB + PVCZ 6411 rúry a plynovej dosky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA TITS 110 TSCKB + AMICA PVCZ 6411.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií