PET AD homeoffice

Androidi blistr - Trigger Happy

Zobraziť katalóg
Androidi blistr - Trigger Happy
- Odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  EPL030k Produktové číslo:  ASRT8595582213235
Androidi blistr - Trigger Happy Predaj skončil

Androidi blistr - Trigger Happy

Vo vzdialenej galaxii na planéte Android žijú zvláštne bytosti, inteligentný roboti, ktorí sa premiestňujú na pohyblivom podvozku.Na planéte žije veľké množstvo rôznych robotov.Androidi majú vlastné zákony a pravidlá, a tiež prostriedky, ktoré zaručujú ich rešpektovanie.O poriadok na planéte sa stará Tím spravodlivosti, ktorého súčasťou je aj android Trigger Happy.

Všetci androidi zo série sú dobre prepracovanie, okrem podvozku môžu pohybovať aj rukami.Na výber je z desiatich druhov robotov, pričom každé balenie obsahuje jedného.Vytvorte si vlastnú zbierku androidov!

Parametre a špecifikácie:

Materiál:
Plast

Odporúčaný vek:
Od piatich rokov

Obsah balenia:
Android Triger Happy

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18.júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy.Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Androidi blistr - Trigger Happy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Androids Blister - Trigger Happy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Androids Blister - Trigger Happy. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Androidi blistr - Trigger Happy.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií