Apple iPhone 6s Plus Case Lavender

Zobraziť katalóg
Apple iPhone 6s Plus Case Lavender
5 1 hodnotení
Ochranný kryt - silikónové
Kód:  RI050a7p Produktové číslo:  MLD02ZM/A Stránky výrobcu
Apple iPhone 6s Plus Case Lavender Predaj skončil

Apple iPhone 6s Plus Case Lavender

Doprajte najlepšiemu telefónu na svete tú najlepšiu starostlivosť na svete. Značkový Apple iPhone 6s Plus Case sa predstavuje ako spoľahlivý ochranca a praktický doplnok. Perfektne sadne na zariadenie a nechá miesta len pre výrezy dôležitých tlačidiel. Puzdro zdôrazní krivky telefónu a vďaka špeciálnemu mäkkému povrchu zo silikónu sa tiež perfektne drží. Užite si ozajstnú kvalitu - kvalitu, ktorú symbol nahryznutého jablka reprezentuje viac, ako čokoľvek iné na svete. Urobte svojmu telefónu radosť puzdrom, ktoré bolo stvorené práve pre neho.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Apple iPhone 6s Plus Case Lavender
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple iPhone 6s Plus kryt levandulový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple iPhone 6s Plus Silikon Case - Lavendel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple iPhone 6s Plus Silikon Case - Lavendel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple iPhone 6S Plus levendulalila.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií