Apple Sport Nike 38 mm Platinový/čierny

Zobraziť katalóg
Apple Sport Nike 38 mm Platinový/čierny
5 1 hodnotení
Remienok na hodinky – výmenný, fluóroelastomér s kolieskovým zapínaním a vylisovanými otvormi, pre Apple Watch 38mm, možnosť nastavenia na dĺžku S/M alebo M/L
Kód:  JA061z3m Produktové číslo:  MQWH2ZM/A Stránky výrobcu
Apple Sport Nike 38 mm Platinový/čierny Predaj skončil

Apple Sport Nike 38 mm Platinový/čierny

Prispôsobte si vaše hodinky Apple Watch 38 mm športovému štýlu s novým remienkom Apple Sport Nike 38mm, ktorý patrí do limitovanej edície Nike. Remienok disponuje elegantným vyhotovením v platinovej farbe s čiernymi vylisovanými otvormi. Je vyrobený zo špeciálneho vysoko funkčného fluóroelastoméru, ktorý je prekvapivo jemný a veľmi príjemný na dotyk. Zapínanie je riešené originálnym kolieskovým patentom, vďaka ktorému môžete hodinky Apple používať aj pri športovaní a iných aktivitách. Hlavnou výhodou remienka Apple Sport Nike je však nastavenie dĺžky presne podľa vášho zápästia, kedy veľkosť S/M je vhodná pre zápästie s obvodom 130 až 180 mm a veľkosť M/L pre zápästie s obvodom 150 až 200 mm.

Hlavné prednosti Apple Sport Nike 38 mm

  • Remienok pre hodinky Apple Watch 38 mm
  • Patrí do limitovanej edície Nike
  • Z pevného a príjemného fluóroelastoméru
  • Možnosť úpravy veľkosti pre zápästia od 130 do 200 mm
  • Praktické kolieskové zapínanie
  • Vylisované otvory pre atraktívny vzhľad
  • Vhodné pre použitie pri športovaní
  • Elegantné platinové vyhotovenie remienka Apple s čiernymi otvormi
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Apple Sport Nike 38 mm Platinový/čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Sport Nike 38mm Platinový/černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple Nike Sportarmband 38 mm Pure Platinum/Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Nike Sportarmband 38 mm Pure Platinum/Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple Nike Sportszíj 38 mm, platinaszín-fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií