Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ARMODD Candywatch strieborné

Zobraziť katalóg
ARMODD Candywatch strieborné
3,7 3 hodnotení
Smart hodinky – dámske s meraním tepu na zápästí, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, gyroskop, pripojenie pomocou Bluetooth a USB, stav batérie, ovládanie mobilu, vibrácie, hľadanie telefónu, hodnota vodotesnosti , kompatibilné s iOS, Android a Windows, Gorilla Glass sklíčko, materiál remienka: nehrdzavejúca oceľ, materiál puzdra: nehrdzavejúca oceľ
Kód:  SPTsmt003 Produktové číslo:  8595683500012

ARMODD Candywatch strieborné

Armodd Candywatch – elegantný pomocník na aktívny a všedný život

Prémiové dámske smart hodinky Armodd Candywatch v striebornom vyhotovení na prvý pohľad zaujmú elegantným dizajnom s minimalistickým kovovým remienkom, ktorý disponuje praktickým magnetickým zapínaním. K dispozícii majú hodinky Armodd Candywatch celý rad užitočných fitness funkcií na aktívny životný štýl vrátane merania tepovej frekvencie a tlaku. Po spárovaní s inteligentným telefónom môžete priamo na vašom zápästí prijímať upozornenia na prichádzajúce hovory, SMS správy a ďalšie mobilné notifikácie.

Kľúčové vlastnosti smart hodiniek Armodd Candywatch Silver

  • 1,04" farebný IPS displej s dotykovým ovládaním
  • Meranie tepovej frekvencie a orientačné meranie krvného tlaku
  • Krokomer, meranie vzdialenosti a spálených kalórií
  • Monitoring kvality spánku a menštruačného cyklu
  • Príjem mobilných notifikácií – SMS správy, hovory, udalosti, upozornenia z aplikácií
  • 9 prednastavených športových režimov
  • Stupeň krytia proti vode a prachu IP68
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 4.0
  • Výdrž batérie až 5 dní (15 dní v pohotovostnom režime)
  • Mobilná aplikácia WearHealth v slovenčine (Android, iOS)
Dámske smart hodinky Armodd Candywatch Silver

Štýlový dizajn a prémiové spracovanie

Inteligentné hodinky dámske Armodd Candywatch vynikajú prémiovým spracovaním z kvalitnej ocele a skla. Hodinky sú dostupné v striebornom alebo zlatom vyhotovení. Atraktívny vzhľad hodiniek Armodd Candywatch dopĺňa kovový magnetický remienok, ktorý môžete vymeniť za štýlový kožený remienok v čiernej alebo bielej farbe.

Dámske smart hodinky Armodd Candywatch Silver

Armodd Candywatch sú vybavené dotykovým IPS displejom

Všetky dôležité informácie zobrazíte na farebnom dotykovom IPS displeji, ktorý je chránený sférickým sklom. Vzhľad inteligentných hodiniek pre ženy Armodd Candywatch môžete prispôsobiť výberom z 5 atraktívnych ciferníkov. Hodinky Armodd Candywatch majú praktickú funkciu, keď otočením zápästia nastane rozsvietenie displeja hodiniek.

Dámske smart hodinky Armodd Candywatch Silver

Majte svoj životný štýl pod kontrolou

Dámske hodinky s krokomerom Armodd Candywatch ponúkajú pokročilé fitness funkcie, ktoré pomôžu zlepšiť vaše zdravie a kondíciu. Okrem merania krokov, vzdialenosti a spálených kalórií sú vybavené inteligentným senzorom, ktorý v pravidelných intervaloch monitoruje vašu tepovú frekvenciu. Hodinkám Armodd Candywatch nechýba ani funkcia na meranie tlaku a monitoring spánku.

Dámske smart hodinky Armodd Candywatch Silver

Smart watch hodinky Armodd Candywatch sú navrhnuté na pohybové aktivity

Športový režim smart watch hodiniek Armodd Candywatch vám umožní zmerať jednotlivé športové aktivity a tréningy. K dispozícii je 9 prednastavených režimov na bežné pohybové aktivity, ako je beh, chôdza, bicyklovanie, plávanie, basketbal, futbal atď. Všetky namerané hodnoty prehľadne zobrazíte v mobilnej aplikácii WearHealth, ktorá vám poskytne podrobný prehľad o vašom životnom štýle.

Dámske smart hodinky Armodd Candywatch Silver

Príjem mobilných notifikácií

Po spárovaní smart hodiniek Armodd Candywatch so smartfónom môžete na ciferníku zobrazovať mobilné notifikácie bez nutnosti vyťahovania telefónu z vrecka či kabelky. Prijímať môžete upozornenia na prichádzajúce hovory, správy, udalosti či ďalšie upozornenia z obľúbených aplikácií.

Dámske smart hodinky Armodd Candywatch Silver

Armodd Candywatch s vodoodolným dizajnom

Aj napriek elegantnému vzhľadu sa dámske inteligentné hodinky Armodd Candywatch prispôsobia nepriaznivým podmienkam. Vďaka certifikácii IP68 znesú aj ponorenie do vody, takže sú vhodné na plávanie. 120 mAh batéria zabezpečí výdrž až 5 dní pri bežnom používaní. V pohotovostnom režime je výdrž hodiniek Armodd Candywatch predĺžená až na 15 dní.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Plávanie, Turistika Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
360 h (15 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
38 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Strieborná Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
70 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Plávanie, Turistika Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Režim spánku/nerušiť, Budík, Dátum, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Angličtina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
360 h (15 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak je to prosím s voděodolností, protože v popisu máte rozpor, na hl. straně uvádíte IP68 a v parametrech IPx6, co tedy platí? Děkuji.

Dobrý den, mám dotaz, zda půjdou tyto hodinky spárovat s telefonem Samsung Galaxy A21S s OS Android 10, přestože tento OS není uveden v parametrech. Za odpověď předem děkuji. Miloš Ševčík

Dobrý den.Hodinky jsem dostala na Vánoce a s telefonem Xiaomi jsem spárovala a fungovalo mi to dva měsíce. Nyní zničeho nic se mi hodinky na telefonu v aplikaci nenactou byť jsem po několikáté aplikaci vymazala a znovu stáhla a ani hodiny se mi nepreřidily. Prosím o pomoc co dělám špatně či jak hodinky dostat do nějakého nastavení. Moc děkuji.

Dobrý den, hodinky jsem si koupila. Spárovala jsem s telefonem Redmi 7, týden fungovalo vše jak má. Ale po týdnu mi nechodí notifikace a nezobrazují se data v mobilu. To už trvá přes měsíc. Když dám na hodinkách vyhledat mobil, tak to funguje. Už nevím co s tím. Je to aplikací? Povolené mám snad všechno i jsem aplikaci odinstalovala a znova stáhla. Poradíte mi?

Mám hodinky Armodd Candywatch a nefungují mi notifikace na SMS zprávy. Funguje pouze notifikace na Whatsapp a příchozí volání. Notifikace SMS zpráv je v aplikaci hodinek povolena, při párování s telefonem jsem povolila vše, co systém požadoval. Už nevím, co kde povolit.

Dobrý den, hodinky jsem dostala jako dárek. Jsou moc pěkné, ale nedaří se mi je nastavit, aby ukazovaly i příchozí sms. Navíc mi vydrží nabité pouze jeden až dva dny. Je to běžné? Děkuji za odpovědi Soňa Prettenhoferová

Dobrý den, lze spárovat s iPhone 8 plus iOS 14.3? Děkuji

Dobrý den, obsahuje tělo hodinek a kovový řemínek nikl? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, prosím jsou s párovat s telefonem xiaomi redmi note 7, android 10? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, do jaké vodní hloubky jsou tyto hodinky. Ď

12
Diskusia a poradňa k ARMODD Candywatch strieborné
Príslušenstvo pre ARMODD Candywatch strieborné Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ARMODD Candywatch stříbrná.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií