AD elektro Motorola EDGE 50

Pánské holení

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/muz-zrcadlo-zastrihovani-vlasu.jpg

Ako na strihanie vlasov a fúzov – strihy, ktoré zvládnete doma

So správnym zastrihávačom a s trochou cviku už nikdy nebudete potrebovať kaderníka. Že neviete, ako na to? V článku vám poradíme, ako na domáce strihanie vlasov aj strihanie brady.

Ako sa správne holiť strojčekom s čepieľkami

Holenie nemusí znamenať len nepríjemnú povinnosť a podráždenú pokožku. Správny postup a voľba kvalitných pomôcok dokáže celý proces výrazne uľahčiť aj urýchliť.

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-holici-strojky.jpg

Ako vybrať elektrický holiaci strojček

Holenie s elektrickými holiacimi strojčekmi je veľmi jednoduché a nehrozí u nich porezanie. Sú drahšie ako ručné strojčeky, vydržia vám ale aj niekoľko rokov a ponúkajú rôzne funkcie. Medzi ne patrí napríklad displej, indikácia nabitia, zastrihávač fúzov a kotliet alebo čistiaca stanica, ktorá zároveň slúži aj ako nabíjací dok. Napájajú sa z elektrickej siete, často ale fungujú na akumulátor či batérie a niektoré kombinujú oba typy napájania. V prípade, že sú vodotesné, môžete ich používať aj v sprche. 


P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií