AD homeoffice AD homeoffice

Astell&Kern iRiver LS150

Zobraziť katalóg
Astell&Kern iRiver LS150
2,5 4 hodnotení
Bluetooth reproduktor – 2× 5W + 10W, 2× výškový 1.0", 2× stredový 2.0", 3.5" subwoofer, Bluetooth, WiFi, AirPlay, Spotify, DLNA, FM
Kód:  JV556v1 Produktové číslo:  8809440332571 Stránky výrobcu
Astell&Kern iRiver LS150 Predaj skončil

Astell&Kern iRiver LS150

Bezdrôtový reproduktor Astell&Kern iRiver LS150

Pokiaľ zháňate kvalitný bezdrôtový reproduktor, ktorý bude vaše skladby prehrávať bez väčšieho skreslenia, potom je pre vás Astell&Kern iRiver LS150 zásahom do čierneho. Reproduktor je bezdrôtový a prepojenie s vaším zariadením je zabezpečené pomocou technológie Bluetooth, WiFi a AirPlay. Pri pripojení pomocou WiFi môžete prehrávať skladby s rozlíšením 192 kHz/24-bit, čo je na bezdrôtový reproduktor naozaj solídny výkon.


Astell&Kern iRiver LS150

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Pohodlné ovládanie reproduktora Astell&Kern iRiver LS150

Ovládanie reproduktora Astell&Kern iRiver LS150 je veľmi jednoduché a rýchle. Základné ovládanie hlasitosti a prepínanie jednotlivých vstupov je vyriešené pomocou veľkých otočných ovládačov. Ďalšie nastavenia a funkcie je možné ovládať dotykovými tlačidlami na hrane reproduktora. O vami nastavených hodnotách vás informuje nenápadný displej. Reproduktor môžete tiež ovládať na diaľku, prostredníctvom aplikácie IRIVER Live Stream.


Astell&Kern iRiver LS150

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Pôsobivá sila piatich reproduktorov

Kvalitný zvuk vám nezabezpečí iba jeden reproduktor, preto sa v jednom zariadení Astell&Kern iRiver LS150 ukrýva hneď päť reproduktorov. Zastúpené sú 2 výškové reproduktory, 2 stredové reproduktory a 1 subwoofer. To všetko je doplnené pasívnym basovým žiaričom, ktorý dopomáha lepšej dynamike basov a tlmí ich pri vysokej hlasitosti.


Astell&Kern iRiver LS150

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vypočujte si svoje obľúbené rádio

Reproduktor Astell&Kern iRiver LS150 je tiež vybavený vstavaným FM tunerom, ktorý vám umožní cez reproduktor počúvať rádio. Samozrejmosťou je možnosť streamovania skladieb s pomocou služieb Spotify alebo Tidal. Vďaka USB výstupu je z reproduktora možné nabíjať telefón.


Astell&Kern iRiver LS150

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kľúčové vlastnosti reproduktora Astell&Kern iRiver LS150

  • 5 reproduktorov v jednom zariadení
  • Vysoká kvalita prehrávanej hudby
  • Bezdrôtové pripojenie pomocou Bluetooth a WiFi
  • Jednoduché a intuitívne ovládanie reproduktora Astell&Kern
  • Vstavaný FM tuner
  • Nízke skreslenie aj pri bezdrôtovom prenose

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Astell&Kern iRiver LS150
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Astell&Kern iRiver LS150. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Astell & Kern iRiver LS150. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Astell & Kern iRiver LS150.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií