AD homeoffice PET

ASUS Fonepad Note 6 ME560CG 3G + GSM 16 GB biely

Zobraziť katalóg
ASUS Fonepad Note 6 ME560CG 3G + GSM 16 GB biely
4,5 6 hodnotení
Tablet - Intel Atom Z2580 2.0 GHz Dual Core, dotykový IPS LED 6" 1920x1080, RAM 2GB, 16GB, 3G modem, microsite, WiFi, Bluetooth 3.0, GPS, 2x webkamera 1.2 Mpx + 8 Mpx, Micro SD, Micro USB, batéria 3200mAh, Android 4.2
Kód:  NA042e3a Produktové číslo:  ME560CG-1A025A Stránky výrobcu
ASUS Fonepad Note 6 ME560CG 3G + GSM 16 GB biely Predaj skončil

ASUS Fonepad Note 6 ME560CG 3G + GSM 16 GB biely

ASUS Fonepad Note FHD ide na ruku užívateľom, ktorí požadujú prvotriedny tablet v ešte menšom vyhotovení, aby sa vošiel do jednej ruky a bez veľkého zaťaženia ich mohol nasledovať celý deň. Kombinuje však aj funkcie inteligentného telefónu, čím odpadá nutnosť nosiť stále dve zariadenia a navyše poslúži 3G modemom na pripojenie na internet kdekoľvek je signál vášho operátora.

Vďaka Bluetooth pripojíte na telefonovanie vaše handsfree slúchadlo. Naopak na prácu si pripojíte vlastnú klávesnicu alebo vytiahnete pero v spodnej časti pre presné kreslenie, písanie, ovládanie aj pre špeciálne funkcie ako je označovanie textu v dokumentoch aj knihách, na webe, vystrihovanie obrázkov prakticky odkiaľkoľvek a pod.

Úžasný dizajn

6 palcov inovatívneho mobilného dobrodružstva





Radosť pozerať


Užite si široké pozorovacie uhly a Super IPS + technológiu pre realistickejšiu vizuálnu kvalitu s presnejšou reprodukciou farieb. Displej má Full HD rozlíšenie pre ostré podanie textu aj obrázkov. Technická dokonalosť a elegantné tvary vás jednoducho budú baviť.

Vo výbave nechýba ani ospevovaná technológia SonicMaster na vychutnanie zvukových efektov na plné pecky.



Zábava bez hraníc


Je to naozaj flexibilný spoločník, ktorý sa tiež postará o vašu presnú GPS navigáciu, dokumentovanie zážitkov do videa či fotografie vo vysokom rozlíšení 8 Mpx a predovšetkým o multimediálnu zábavu. Užívajte si s dvojjadrovým procesorom, ktorý spracováva 4 vlákna a s grafikou PowerVR SGX 544MP2 videá a hry so všetkým všade.

Pod taktovkou vyspelého systému Google Android 4.2 máte totiž prístup k neprebernej zásobe kvalitných aplikácií a pútavej multimediálnej zábave.

V praktických testoch na výbornú

Odborný server DDWorld.cz ho hodnotí ako vydarený model za veľmi výhodnú cenu. Budúceho majiteľa iste omámi čaro 6 palcového displeja a dlhodobá výdrž na batériu. Rozhodne patrí medzi najzaujímavejšie zariadenia na trhu.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS Fonepad Note 6 ME560CG 3G + GSM 16 GB biely
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Fonepad Note 6 ME560CG 3G + GSM 16GB bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Fonepad Note 6 ME560CG 3G + GSM 16 GB weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Fonepad Note 6 ME560CG 3G + GSM 16 GB weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS Fonepad Note 6 ME560CG 3G + GSM 16GB bílý.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií