AD elektro Motorola EDGE 50

ASUS ROG G20CI-CZ002T

Zobraziť katalóg
ASUS ROG G20CI-CZ002T
Počítač - Intel Core i7 7700 Kaby Lake, Intel H270, SDRAM 32 GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1070 8 GB, SSD 256 GB + HDD 2 TB 7200 otáčok, DVD, GLAN, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, DVI, HDMI, DisplayPort, USB 3.1 Gen1/2, USB-C 3.1 Gen2, klávesnica, myš, Windows 10 Home 64-bit
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TA250c6 Produktové číslo:  G20CI-CZ002T Stránky výrobcu

ASUS ROG G20CI-CZ002T

ASUS ROG G20CI-CZ002T je počítač typu Midi-Tower, má naozaj pekný a neopozeraný dizajn. Jedná sa o veľmi výkonný počítač s najnovším hardvérom. Pod kapotou mu bije procesor Intel Core i7 7700 z rodiny Kaby Lake, dopomáha mu obrovská 32 GB operačná pamäť. Vďaka grafickej karte NVIDIA GeForce GTX 1070 s vlastnou 8 GB pamäťou budete s obrazom dozaista viac než spokojní. Pre rýchly štart a beh už predinštalovaného operačného systému Windows 10 Home v 64 bitovej verzii je tu SSD jednotka s kapacitou 256 GB. A pre vaše dáta je tu inštalovaný 2 TB pevný disk, ktorý je rýchly a otáča sa rýchlosťou 7200 otáčok za minútu.

Kľúčové vlastnosti

  • Najvýkonnejší počítač typu Midi-Tower na trhu
  • Neopozeraný dizajn
  • Špičkové komponenty najvyššej kvality
  • Predinštalovaný operačný systém Windows 10 Home
  • Nekompromisný procesor uchváti svojím výkonom
  • Veľký disk pojme mnoho filmov a fotografií

Neopozeraný dizajn a veľká vybavenosť

Tento herný počítač má špičkovo prepracované detaily a je maximálne prispôsobený hráčom, má dizajnovo riešené ostré hrany. Celý je ladený do červeno-čiernej farby. Na prednej strane sa nachádza mechanika, dva USB 3.0 porty pre pripojenie ďalšieho príslušenstva a nesmieme zabudnúť na dvojicu audio konektorov pre pripojenie slúchadiel a mikrofónu. Na zadnej strane sú ďalšie USB porty, jeden HDMI konektor, výstupy zo zvukovej karty a tiež výstup z grafickej karty, ku ktorej môžete pripojiť až 4 monitory bez nutnosti použitia akejkoľvek redukcie.

Výnimočne tichý

ASUS ROG G20CI-CZ002T je nielen výkonný, ale aj tichý. Vďaka použitým komponentom vás nebude rušiť hlasným fúkaním aj pri veľkej záťaži. Hlučnosť v pokojnom stave činí len 22 dB. Počítač môžete mať kľudne pustený aj cez noc a nič vás nebude budiť.

 

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pokud mam neco jako multimedialni pc ktere ma vlastni momnitor je to all in one Asus Zen aio zn240/241 Odkaz do neznáma ma hdmi vzadu a koupim nejaky herni pc treba tento maly asus rog a pripojim ho pres hdmi, bude ten pc fungovat jako monitor? Dekuju Lukas

Dobrý den, bude tento počítač zvládat programy jako je: photoshop, illustrator, Xd, sketchup 2018 PRO, a podobné? Popřípadě, jaký doporučujete? Děkuji za odpověď.

Budete mít verzi s 1080?

Má 4.2 ghz a turbo boost až 4.5 ghz??? UmÍ DVD\RW

Na koľko FPS s maximálnymi detailami by išlo Ark: Survival Evolved, Player Unknow´s BattleGrounds a Rust ?

Dobrý den mohu se zeptat jestli to dokáže rozjet need for speed payback a jestli jo tak na kolik fps

Dobrý den, skutečně se v pc nachází grafická karta NVIDIA GeForce GTX 1070 a nikoliv NVIDIA GeForce GTX 1080? Nejedná se pouze o chybu v popisku.. děkuji za odpověď.

Koľko to váži ?

Na kolko fps na max detaily by islo csgo a gta V

Diskusia a poradňa k ASUS ROG G20CI-CZ002T
Príslušenstvo pre ASUS ROG G20CI-CZ002T
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG G20CI-CZ002T.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií