AD homeoffice PET

ASUS ROG Gladius

Zobraziť katalóg
ASUS ROG Gladius
4,0 2 hodnotení
Myš optický, 6400dpi, nastaviteľný odpor tlačidla, 2 špeciálne programovateľné posúvacie tlačidlá, odnímateľný kábel, USB
Kód:  XXNA748q1 Produktové číslo:  90MP0081-B0UC00 Stránky výrobcu

ASUS ROG Gladius

Profesionálna optická herná myš je vybavená snímačom s rozlíšením až 6400 dpi, prepínačom Omron a množstvom iných špecifikácií, ktoré zaručujú perfektný herný komfort. Špičkový ergonomický tvar a umiestnenie tlačidiel umožňujú rýchlejší a presnejší pohyb. Budete určite vítaní podsvietenie a možnosť programovať tlačidlá pre rôzne funkcie. Ďalšou možnosťou je nastavenie odporu tlačidla.Váš obľúbený profil môžete uložiť pomocou vstavanej pamäte flash. Pomocou tejto myši sa dostanete pred svojich súperov v hrách. Na uľahčenie prenášania má táto myš odnímateľný kábel a extra cestovné puzdro.

Špecifické funkcie:

  • Ergonomický tvar pre všetky typy držaní v pravej ruke
  • Ideálne pre hry FPS
  • Exkluzívny dizajn zásuvky pre jednoduchú modernizáciu japonských spínačov Omron
  • Oddeľte ľavé a pravé tlačidlá
  • Programovateľné posúvacie tlačidlá
  • Odnímateľné káblové a cestovné vrecko ROG pre skladovanie a prepravu
  • Vstavaná pamäť Flash pre uloženie vášho obľúbeného profilu
  • ROG rozhranie Armatúry pre kľúčové programovanie, úrovne výkonu, svetelné efekty a povrchovú kalibráciu

Obsah balenia:

  • 1 x 1 m pogumovaný USB kábel
  • 2 x nálepka ROG logo
  • 4 x Prezentácie myši

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS ROG Gladius
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG Gladius. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG Gladius. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG Gladius. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG Gladius.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií