PET PET

ASUS ROG GT51CH-CZ001T

Zobraziť katalóg
ASUS ROG GT51CH-CZ001T
Počítač Intel Core i7 7700K Kaby Lake, RAM 32GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1080 8GB, SSD 512GB + HDD 2TB 7200 otáčok, DVD, GLAN, WiFi 802.11ac, bluetooth 4.1, DVI, HDMI, DisplayPort, USB 3.1 Gen1, 500W, CZ/SK klávesnica, myš, Windows 10 Home 64-bit
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TA260b5 Produktové číslo:  GT51CH-CZ001T Stránky výrobcu

ASUS ROG GT51CH-CZ001T

Excluzívne počítače Asus ROG sa tešia medzi fanúšikov TOP herných PC značnej a zaslúženej obľuby. Republic of Gamers sa právom stane vlajkovou loďou v oblasti našliapaných herných počítačov. Ponúkne totiž celkom nekompromisnú výbavu, s ktorou sa v pokoji pustíte aj do herných zážitkov v 4K rozlíšení alebo vo virtuálnej realite.

Kľúčové vlastnosti

  • Nekompromisný herný stroj pre náročných
  • Výkonná grafická karta NVIDIA GeForce GTX 1080
  • Pretaktovaný procesor Intel Core i7
  • Špičkové technické spracovanie s vodným chladením procesora
  • Ultra rýchle SSD
  • Na výber aj ultravýkonná konfigurácia s dvojicou grafík v SLI zapojení

Jedinečné prevedenie vhodné pre fajnšmekrov

Nevšedne vyzerajúca skriňa má všetky predpoklady zaujať aj zákazníka, ktorý sa túži výrazne odlíšiť. Agresívnemu vzhľadu dominuje ikonické ROG logo s ľubovoľným RGB podsvietením. Skriňa tiež zaujme tým, že má zdvihnuté čelo voči zadnej strane. Nesmie samozrejme chýbať bočný priezor do samotného vnútra, kde bezchybne pracuje ten najmodernejší hárdver.

Pretaktovaný dravec

Počítač ASUS ROG GT51CH je vyzbrojený na víťazstvo pretaktovaným procesorom Intel Core i7 siedmej generácie Kaby Lake, ktorý prešiel veľmi prísnym výberom tak, aby bez problémov obstál aj v dlhodobej prevádzke. Asus si dal záležať, aby výkonný procesor bol ešte rýchlejší. Vďaka špeciálnej technológii Turbo Gear môže jediným kliknutím základný takt vystreliť až na ohromujúcich 4,8 GHz. To všetko v reálnom čase bez zbytočného reštartovania. Systém vodného chladenia sa postará o absolútnu stabilitu a spoľahlivosť.

Vzrušujúce zobrazenie

Od spoločnosti NVIDIA je pripravená výkonná grafika GeForce GTX 1080, ktorá vás vpustí do herného sveta plného detailov. Môžete sa tešiť na hranie až v 4K rozlíšení, a vďaka jedinečnej technológii NVIDIA G-SYNC si užijete plynulý obraz bez poklesu FPS a nepríjemného trhania. V závislosti na konfigurácii je možné využiť aj SLI zapojenie dvoch rovnakých modelov na ešte vyšší výkon.

Rýchle konektory s ľahkým prístupom

Predný panel je vybavený ľahko prístupnými konektormi USB 3.0, USB 3.1 a moderným USB 3.1 typu C, ktorý dokáže prenášať dáta s rýchlosťou až 10 Gb/s. K tomu ešte podporuje rýchle nabíjanie mobilných zariadení. Nechýbajú pozlátené konektory na slúchadlá a mikrofón, ktoré poskytujú neuveriteľnú kvalitu zvuku.

 

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, na kolik FPS to utáhne hledání min????

Dobry den doporucujete nastavit u tohto pc hry ny vysoku kvalitu?, pretaktovanie procesora?

Dobrý den, Je k této sestavě přikládán i ten náramek kterým se dá přetaktovat procesor a dělat i jiné vychytávky?

Dobrý den kolik FPS da Minecraft

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či nieje 500 W zdroj na tomto počítači dosť málo keďže je v ňom GPU GTX 1080 a takisto keď zoberieme aj v úvahu zakl.dosku . Ďalej by som sa chcel spýtať na značky komponentov v tomto PC (zdroj,ssd,hdd,gpu,ram).

Jsou tam 2 GTX 1080?

Chcem sa spýtať pubg mi pôjde na koľko fps

dobrý den můžu jsi tam dát svoje ramky nebo jsou všechny sloty obsazené

Dobry den nevyznam sa velmi do zapojenia tych grafickych kariet ale keby som tam chcel mat dve karty, napr. V tomto pc je 1080 mohol bi som tam zapojit 1060 alebo 1080 ti?

dobrý den můžu do tohoto počítače dát třeba svůj Hard disk?

12
Diskusia a poradňa k ASUS ROG GT51CH-CZ001T
Príslušenstvo pre ASUS ROG GT51CH-CZ001T
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG GT51CH-CZ001T.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií