LEGO v APP pro AP+

ASUS STRIX GLIDE CONTROL

Zobraziť katalóg
ASUS STRIX GLIDE CONTROL
4,7 7 hodnotení
Herná podložka pod myš – herná, látkový povrch, rozmery 400×300×3mm
Kód:  NA744b Produktové číslo:  90YH00E1-BDUA01 Stránky výrobcu
ASUS STRIX GLIDE CONTROL Predaj skončil

ASUS STRIX GLIDE CONTROL

Herná podložka série STRIX dá myši plochu pre bezchybné snímanie, z ktorého plynie hladké ovládanie a maximálnu presnosť prenášaného pohybu. Podložka je zo špeciálnej hustej tkaniny s obšitými krajom. Nielenže skvele vyzerá, ale tiež znesie zbesilé bojovanie dlhšiu dobu než bežné látkovej podložky. Textúra na látke umožňuje dokonalé snímanie pohybu bez ohľadu na to, či používate optickú alebo laserovú myš.

 

Materiál:
Látkový povrch

Rozmery:
400 × 300 × 3 mm

Hmotnosť:
208 g

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Keď tam je že 142 reklamácie je potom tato podložka kvalitná ? Ďakujem Pls nech mi odpovie profík z alzy ďakujem

Diskusia a poradňa k ASUS STRIX GLIDE CONTROL
Príslušenstvo pre ASUS STRIX GLIDE CONTROL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS STRIX GLIDE CONTROL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS STRIX GLIDE CONTROL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS STRIX GLIDE CONTROL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS STRIX GLIDE CONTROL.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií