Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS TriCover 8 čierne

Zobraziť katalóg
ASUS TriCover 8 čierne
4,5 20 hodnotení
Puzdro na tablet pre ASUS ZenPad 8 (Z380C/Z380KL)
21,20 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  NA734l Produktové číslo:  90XB015P-BSL310 Stránky výrobcu

ASUS TriCover 8 čierne

ASUS TriCover 8 čierne je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Púzdro pre tablet ASUS ZenPad 8 TriCover je štýlovou a funkčnou ochranou. Pomocou skladania trojuholníkovej konštrukcie získate pre svoj tablet stabilnú základňu. Dvojpolohové púzdro tablet podopiera na získanie ideálnej polohy na písanie či sledovanie videa.

Praktickosť a odolnosť

Mäkký povrch z odolného polyuretánu chráni zariadenie pred poškriabaním a menšími nárazmi. Pomocou integrovaných magnetov je umožnené spoľahlivé prichytenie púzdra k zariadeniu.

Hlavné prednosti:

  • Špeciálne určené pre tablet ASUS ZenPad 8
  • Odolná polyuretánová konštrukcia
  • Inovatívne zloženie trojuholníkovej konštrukcie
  • Integrované magnety umožňujú spoľahlivé prichytenie púzdra k zariadeniu

Kvalitné materiály a nízka hmotnosť

Kryt ASUS TriCover meria v najtenšom bode necelý milimeter, napriek tomu dokáže tabletu poskytnúť výbornú ochranu bez toho, aby rapídne zvyšoval jeho rozmery či hmotnosť. Kryt TriCover tiež disponuje veľmi praktickým magnetickým vyhotovením, ktoré umožňuje rýchle a veľmi bezpečné nasadenie bez poškodenia tabletu. Samozrejmosťou sú otvory umožňujúce rýchly prístup ku všetkým portom vášho zariadenia.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a materiál

Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tento obal vhodný na Tablet ASUS Fonepad 7 FE170CG 8GB 3G černý Dual SIM? Ve velikosti 7 jsem ho ve vaší nabídce nenašla. Děkuji.

Je toto púzdro určené aj pre model Asus ZenPad S 8 (Z580CA)?

Dobrý den, sedí tento obal i na ASUS ZenPad 8 Z380M? Děkuji.

Je tento obal vhodny i na Asus ZenPad S 8?

Dobrý den, v pondělí jsem si objednal pouzdro na tablet Asus zenpad 8 černé barvy. Poté, co dorazilo, jsem ho na tablet umístil. Bohužel se mi na něm ale nezdá jedna věc, kvůli které píší. V popisu produktu je napsáno, že pro spolehlivé přichycení je pouzdro osazeno magnety. Bohužel mi ale přijde, že tyto magnety nedostačují. Jakmile je totiž tablet uložen v tašce, popřípadě jen lehce nakloněn, pouzdro se samo odchlípne a vůbec na tabletu nedrží. Tímto bych tedy s Vámi chtěl konzultovat, zda je to chyba, nebo jestli se jedná o běžnou vlastnost výrobku. Děkuji za odpověď.

Príslušenstvo pre ASUS TriCover 8 čierne
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií