Motorola EDGE 50

ATERA Nosič bicyklov ATERA, GIRO AF Alu

Zobraziť katalóg
ATERA Nosič bicyklov ATERA, GIRO AF Alu
4,5 2 hodnotení
Nosič na bicykel uzamykateľný, úplne nový, samonastavujúci držiak po vložení rámu umožní bicykel jednoducho a rýchlo naložiť, previesť a sňať. Pripevnenie k základnému nosiču (záhradke) pomocou oceľových strmeňov s rozstupom 50 mm s plastovou ručnou excentrickou pákou (montáž bez náradia). Na prichytenie ráfikov slúžia pevné a kvalitné plastové remienky. Použiteľný na väčšinu bicyklov, resp. s priemerom rámovej rúrky 22 - 80 mm, v prípade oválu max. 80x100 mm.
Kód:  AUPR766 Produktové číslo:  AR082220
ATERA Nosič bicyklov ATERA, GIRO AF Alu Predaj skončil

ATERA Nosič bicyklov ATERA, GIRO AF Alu

Strešný nosič bicyklov Giro AF je novinkou v ponuke spoločnosti Atera. Bol špeciálne vyvinutý na veľmi jednoduchú montáž bez použitia náradia a bez námahy. Pri montáži okrem iného oceníte jeho veľmi ľahkú hliníkovú konštrukciu, vďaka ktorej je montáž veľmi pohodlná a zvládnu ju napr. aj vaše deti alebo drahá polovička. Samonastavujúci držiak rámu umožňuje jednoduché a rýchle pripevnenie bicykla s priemerom rámovej rúrky 22 - 80 mm, v prípade oválnych rámov 80 × 100 mm.

Súčasťou balenia sú oceľové strmene s plastovou ručnou excentrickou pákou na pripevnenie na oceľové priečniky a T-adaptéry na prichytenie do hliníkového priečnika s drážkou. Väčšiu bezpečnosť docielite uzamknutím nosiča, a to v oboch prípadoch pripevnenia. Samozrejme nechýba možnosť uzamknutia bicykla v samotnom nosiči. Pevné plastové remienky zaručia bezpečnú pozíciu bicyklov v nosiči.

Kľúčové vlastnosti

  • Určený na montáž na strechu
  • Uzamykateľný
  • Jednoduchá inštalácia
  • Ľahká konštrukcia
  • Vhodný na väčšinu bicyklov


Parametre a špecifikácia:

Priemer rámu rúrky/oválu:
22 - 80 mm/80 × 100 mm

Hmotnosť:
4,2 kg

Rozmery:
1 450 × 240 mm

Farba:
čierna/strieborná

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda by bylo možné u vás objednat nosič kol Atera Giro AF ovšem pouze se zámky č. 143. Tři takové již vlastním a rád bych měl všechny čtyři na jeden klíč. Děkuji. M. Šmíd

Diskusia a poradňa k ATERA Nosič bicyklov ATERA, GIRO AF Alu
Príslušenstvo pre ATERA Nosič bicyklov ATERA, GIRO AF Alu
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ATERA, GIRO AF Alu. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ater Ater kerékpártároló, GIRO AF Alu.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií