AD elektro Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Atomic REDSTER G9 + X 12 TL

Zobraziť katalóg
Atomic REDSTER G9 + X 12 TL
Zjazdové lyže na strednej a dlhší oblúk, výkonnostný, jadro: Power Woodcore, bočnice: Full Sidewall, sklznice: World Cup Base Finish, krojenie: High-speed Sidecut, technológie Servotec, štruktúrovaný top sheet, Rocker (%): 0/100/0, 109/68 / 95,5mm, v sete vrátane viazania X 12 TL
Kód:  SPTatm0011nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Atomic REDSTER G9 + X 12 TL Predaj skončil

Atomic REDSTER G9 + X 12 TL

Dynamická jazda, rýchle začatie oblúka, rýchle prehranenie a dlhé oblúky - to všetko vám pôjde ako po masle so športovými lyžami Atomic Redster G9, ktoré sú priamo určené pre obrovský slalom a rýchle lyžovanie na zjazdovke. Lyže z kolekcie Atomic Redster disponujú konštrukciou Servotec, vďaka ktorej možno lyže označiť ako lyže s posilňovačom riadenia. Technológia Servotec totiž dokáže ovplyvniť flexibilitu lyží podľa aktuálnej rýchlosti a polomeru oblúka. A tak pri nižších rýchlostiach a priamejšej jazde pôsobí ako posilňovač a napomáha k ľahšiemu začatiu oblúku, avšak pri vyšších rýchlostiach je lyža tuhšia a oveľa stabilnejšia. Navyše systém skvele tlmí nežiaduce vibrácie. Technológiu Servotec je možné nájsť aj na modeloch určených pre Svetový pohár. A tak neváhajte a vyskúšajte si, aké to je byť pretekárom na lyžiach! S lyžami Atomic redster G9 budete jednotkou na svahu!

Kľúčové vlastnosti lyží Atomic Redster G9 + X 12 TL

  • Technológie Servotec a High Speed ??Sidecut
  • Bočnice Full Sidewall garantujú 100% prenos sily a dokonalé držanie hrán lyží
  • Jadro Power Woodcore zaistí optimálnu stabilitu lyží a tlmenie vibrácií vo vyšších rýchlostiach
  • Sklznica u lyží Atomic Redster G9 je World Cup Base Finish
  • Titánové vrstvy lyží Atomic Redster G9 dodávajú lyžiam vysokú stabilitu a torznú pružnosť
  • Hmotnosť lyží Atomic Redster G9 je 2227 g
  • Súčasťou je aj viazanie na lyže Atomic X 12 TL, ktoré vďaka 75mm brzdám a Full Flex ponúka jednoduché ovládanie a fantastickú rýchlosť
  • Lyže Atomic Redster G9 sú k dispozícii v dĺžkach 158 cm, 171 cm a 183 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Atomic REDSTER G9 + X 12 TL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Atomic REDSTER G9 + X 12 TL.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií