AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Oblečenie na skúter

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Materiál
Textil
(162)
Polyester
(129)
Hovädzia koža
(89)
Denim
(45)
Bavlna
(41)
Určenie
Pánske
(295)
Dámske
(95)
Unisex
(110)
Detské
(29)
Veľkosť
L
(266)
M
(265)
XL
(248)
XXL
(226)
S
(190)
Farba
Čierna
(349)
Modrá
(88)
Sivá
(60)
Biela
(29)
Žltá
(29)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Oblečenie na skúter je nutnosťou pre každého vášnivého vodiča. Poskytuje nielen pohodlie, ale aj ochranu. Neviete si však rady, aký konkrétny moto odev si zaobstarať? Pozrite sa, aké druhy oblečenia na skúter existujú, z akých materiálov sú vyrobené a aký dizajn môžu mať. Nakoniec s výberom nešliapnete vedľa. Čítajte ďalej.

Pokračovať

Široká ponuka oblečenia na skúter

Z našej širokej ponuky si môžete vybrať oblečenie na skúter, do ktorej neodmysliteľne patrí kvalitná bunda na skúter, vesta, nepremoky, rukavice a topánky – skrátka všetko, na čo si pravý motorkár spomenie. A niekedy aj oveľa viac. Vedeli ste, že si u nás môžete zaobstarať nohavice ako denimové, tak kožené?

Nezabúdajte na bezpečnosť a svoj skúter alebo moto oblečenie si vybavte reflexnými prvkami.

Nepremoky – skvelá ochrana pred dažďom

Nepremoky sú tým pravým oblečením do dažďa. Slúžia ako vrchná nepremokavá vrstva a zároveň predlžujú životnosť oblečenia. Najviac ich využijete pri dlhšom cestovaní. Keď vás zastihne nepriaznivé počasie, jednoducho si oblečiete nepremoky a vaše oblečenie na skúter zostane suché.

Bundy na skúter sú absolútnou nutnosťou

Všetci vodiči skútrov by mali mať vo svojom šatníku kvalitné bundy na skúter. Nielen, že vám nebude zima počas chladnejších dní, ale hlavne vás ochránia pri možnom páde. Bundy na skúter sa vyrábajú najčastejšie z kože alebo textilu. Koža vás jednoznačne lepšie ochráni a má dlhú životnosť, ale zase až tak veľmi nevetrá.

i

Pri výbere bundy na skúter uvažujte nad tým, akí ste vodiči. Pokiaľ vyrážate na kratšie cesty len v priaznivom počasí, postačí vám bunda z textilu. Ak ste ale vášnivejšími vodičmi a radi podnikáte aj dlhé výlety, oplatí sa vám kúpa koženej bundy.

Kvalitné nohavice na skúter nesmú chýbať

Ďalším veľmi dôležitým kúskom oblečenia sú nohavice na skúter. Opäť poskytujú ochranu pri páde, a tak by ste rozhodne nemali vyrážať na cesty v teplákoch. Ak nechcete kompromitovať váš štýl a pohodlie, vyberte si nohavice z textilu alebo polyesteru, ktoré nájdete v celom rade vyhotovení. Kožené nohavice vás však lepšie ochránia.

Rukavice na skúter využijete nielen v zime

Veľmi dôležité pre bezpečnosť sú aj rukavice na skúter. Zaistia lepšie uchopenie riadidiel, ochránia vaše ruky a sú aj také, s ktorými môžete ovládať dotykový displej. Rukavice nájdete v koženom alebo textilnom vyhotovení. Zase platí, že kožené budú síce menej pohodlné a budete sa v nich potiť, ale poskytnú vám lepšiu ochranu.

Oblečenie na skúter – denim
Denim nohavice

Oblečenie na skúter – rukavice
Rukavice na skúter

Oblečenie na skúter – nepremoky
Nepremokavá súprava

Oblečenie na skúter – bunda
Bunda na skúter

Hľadáte topánky na skúter? U nás si môžete vybrať z pestrej ponuky rôznych materiálov a vyhotovení. Topánky sú dôležitou výbavou každého vodiča. Rozhodne nejazdite v žabkách.

Široká škála materiálov oblečenia na skúter

Na výrobu oblečenia na skúter sa používa veľké množstvo materiálov. Najviac sa využíva koža alebo textil a jeho varianty. Odolnosť a kvalita oblečenia na skúter sú kľúčové pre bezpečnosť. Rozhodujte sa však aj podľa osobných preferencií. Pozrite sa, v čom sa líšia, aké sú ich výhody a za akých okolností konkrétny materiál zvoliť.

Oblečenie na skúter z textilu

Jedným z dôvodov, prečo si zaobstarať oblečenie na skúter z textilu, je široká ponuka. Používajú sa rozličné materiály, tvary atď., takže si vyberie každý. Navyše je textil lacnejší. Najčastejšie sa používajú materiály, ako polyester, nylon alebo ich kombinácia. Najznámejším materiálom je Cordura, čo je výrobok z nylonu (polyamid).

  • Odolné voči vetru, dažďu a teplu.
  • Cenové rozpätie – nájdete kúsky lacnejšie aj drahšie.
  • Väčšie pohodlie ako pri kožených výrobkoch.
  • Rýchlo schne a dobre sa udržuje.
  • Oproti koži menej odolné.
  • Menšia ochrana proti predratiu.
  • Bez ochrannej vrstvy premokne rýchlejšie ako koža.

i

Pri textilnom oblečení na skúter sa často stretnete s označením D. Napríklad 500D Fibertex. Čím väčšia je hodnota D, tým väčšia je hmotnosť vlákna, a tým je zaistená aj vyššia odolnosť tkaniny. D znamená Denier a označuje hmotnosť 9 000 metrov vlákna v gramoch.

Oblečenie na skúter z kože

Kože je legendárnym materiálom na výrobu moto oblečenia všeobecne. Kožené oblečenie na skúter sa najčastejšie vyrába z hovädzej kože, ktorá je veľmi odolná. Oproti oblečeniu z textilu poskytuje menšie pohodlie aj priedušnosť. Zato však ponúka naozaj vysokú ochranu, a navyše lepšie priľne na telo, všetko teda zostane na svojom mieste.

  • Dlhá životnosť.
  • Vysoká odolnosť proti prederaveniu.
  • Dobre sedí na tele.
  • Lepšie na nej držia chrániče.
  • Prefúkne.
  • Zložitejšia údržba.
  • Veľmi pomaly schne.
  • Takmer nevetrá.

Pánske, dámske, detské aj unisex oblečenie na skúter

Pri kúpe sa orientujte aj podľa toho, pre koho je vlastne oblečenie na skúter určené. Uľahčí vám to výber, pretože sa líši strihom, veľkosťou a ďalšími prvkami tak, aby presne sedelo buď ženám alebo mužom.

Stavte na naozaj prepracované oblečenie na skúter

K moto oblečeniu nepochybne patrí aj množstvo nápaditých riešení, ktoré zvyšujú bezpečnosť. Ide napríklad o integrované chrániče kolien a bedier v nohaviciach, rukavice s kĺbovou ochranou a pod. Bezpečnosť by mala byť na prvom mieste, a pokiaľ vami vysnívané oblečenie na skúter nemá dostatočnú ochranu, môžete si chrániče dokúpiť.

Oblečenie na skúter – ochranná kombinéza
Ochranný pancier

Oblečenie na skúter – rukavice s ochranou kĺbov
Rukavice s ochranou kĺbov

Oblečenie na skúter – slidery
Slidery na ochranu kolien

Každé oblečenie na skúter má svoj unikátny štýl

Oblečenie na skúter môže o vás samotnom mnohé vypovedať. U nás nájdete vyhotovenie v rôznych štýloch, ako sú napríklad Road, Urban, Sport, Retro, Café racer atď. Rozhodnite sa podľa toho, čo preferujete.

Radi svojím moto odevom prezentujete, kým ste? Kvalitné oblečenie na skúter prichádza v mnohých farebných vyhotoveniach. Chcete ružovú bundu a žlté nohavice? Výber necháme na vás.

Správna veľkosť oblečenia na skúter je zásadná

Nesmie sa vám stať, že vám oblečenie na skúter nesedí. Nejde len o vzhľad, ale predovšetkým o to, že moto odev prináša istú ochranu tela pri páde. Preto by vám oblečenie malo pasovať čo najlepšie a nikde by nemalo odstávať.

i

Oblečenie na skúter nájdete vo veľkostiach od XXS až po 6XL, takže si každý nájde to svoje.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
539 položiek
OXFORD HARRINGTON (čierna)
Motorkárska bunda – textilná, pánska, celoročná a letná, urban štýl, priedušný materiál
Super cena
Od  163,51 € Ušetríte 7,89 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: motonad01749
ROLEFF Jeans Aramid modrá
Motorkárska bunda –, pánska, chrániče pre chrbát
153,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: motonad01431
STYLMARTIN Rocket Café Racer styl
Topánky na motorku – celokožené
Cenová bomba
Od  174,90 € Ušetríte 55,50 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: motonad00180
Oxford Long Wp Spartan, čierna
Motorkárska bunda – polyesterová, pánska, celoročná a jarná, classic, road, enduro, tracker a skúter štýl, materiál podšívky sieťovina, vkladacie chrániče pre ramená a lakte, materiál chráničov viskoelastický, reflexné prvky a vnútorné vrecká na chrániče, možnosť prispôsobenia šírky pásu
Od  61,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO35548nad
A-PRO SPOT GU-SP – čierne kožené moto rukavice
Rukavice na motorku – pre mužov a ženy, celoročná, kožené, zapínanie na suchý zips, odolné voči vetru, protišmykové dlane, extra vystuženie malíčka a CE Homologácia, dlhé
Od  41,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO33371Rnad
Red Bull KTM OTL Softshell Jacket
Bunda – farba modrá, oranžová, materiál spandex, tkanina, polyester
Od  134,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO35159nad
5,0
YOKO SKLODDI čierna/maskáč/sivá
Motorkárska bunda – textilná, pánska, celoročná, road, enduro a skúter štýl, materiál podšívky sieťovina, chrániče pre ramená, lakte a chrbát, ventilačný systém, priedušný materiál, vodoodolné vrecká, zips na pripevnenie nohavíc, odopínacia kapucňa a CE Homologácia
116,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: motonad02766
OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (opraná modrá)
Moto nohavice pánske, sezóna Celoročná, vonkajší materiál bavlna, denim, Polyamid a Textil, integrované chrániče bedier a kolien
144,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: motonad01859
Cappa Racing moto nohavice Fiorano, pánske, čierne
Moto nohavice pánske, sezóna Celoročná, vonkajší materiál Polyester 600D, materiál podšívky Sieťovina a Reissa membrána, ventilačný systém, Zips na pripevnenie nohavíc a CE Homologácia, integrované chrániče bedier a kolien
106,37 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO38120nad
Oxford Harrington, modrá
Motorkárska bunda – polyesterová, pánska, letná a jarná, classic, road, urban, chopper a skúter štýl, materiál podšívky sieťovina, vkladacie chrániče pre ramená a lakte, materiál chráničov viskoelastický, ventilačný systém, nepremokavá úprava a reflexné prvky, možnosť prispôsobenia šírky rukávov na zápästí
Super cena
85,90 € Ušetríte 4,60 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO35502nad
Fly Racing nohavice Kinetic Jet, 2023 modrá/sivá/biela
Moto nohavice pánske, sezóna Celoročná, vonkajší materiál Textil, materiál podšívky Textil, stretch panely, integrované chrániče bedier
Super cena
Od  81,90 € Ušetríte 4,26 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO32835nad
Fly Racing nohavice Kinetic Jet, 2023 čierna/zelená/hi-vis
Moto nohavice pánske, sezóna Celoročná, vonkajší materiál Textil, materiál podšívky Textil, stretch panely, integrované chrániče bedier
Super cena
81,90 € Ušetríte 4,26 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO32827nad
Fly Racing nohavice Kinetic S.E. Rave, 2023 čierna/zelená/červená
Moto nohavice pánske, sezóna Celoročná, vonkajší materiál Textil, materiál podšívky Textil, stretch panely, integrované chrániče bedier
Super cena
81,90 € Ušetríte 4,26 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO32903nad
Maxx – NF 6002 Boty racing
Topánky na motorku – unisex, materiál air-mesh, určenie Racing
78,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: AUPRma015nad
CAPPA RACING Melbourne
Moto nohavice dámske, sezóna Letná, vonkajší materiál Polyester 600D, vyberateľná termovložka, integrované chrániče kolien
Od  76,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: Motonad00796
Oxford Short WP Spartan, čierna
Motorkárska bunda – polyesterová, pánska, celoročná a jarná, classic, road, enduro, tracker a skúter štýl, materiál podšívky sieťovina, vkladacie chrániče pre ramená a lakte, materiál chráničov viskoelastický, reflexné prvky a vnútorné vrecká na chrániče, možnosť prispôsobenia šírky pásu
61,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO35654nad
CAPPA RACING Mass pánske CE XS, čierne
Rukavice na motorku – pánske, celoročná, kožené, zapínanie na suchý zips, priedušné, krátke, veľkosť XS, červená farba
29,52 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: CARaaa0189
XPD X-Radical, čierne / ružové, veľkosť 38
Topánky na motorku – dámske, materiál syntetická koža a 3d mesh sieťovina, určenie Classic, Road a skúter, zapínanie na šnúrky a suchý zips, farba Čierna a Ružová, veľkosť 38
91,90 €
Na sklade 1 ks u dodávateľa
Objednávací kód: MOTO37541
Oxford Air Spartan, sivá/čierna
Motorkárska bunda – polyesterová, pánska, letná a jarná, classic, road, enduro, tracker a skúter štýl, materiál podšívky sieťovina, vkladacie chrániče pre ramená a lakte, materiál chráničov viskoelastický, priedušný materiál a vnútorné vrecká na chrániče, možnosť prispôsobenia šírky pásu
42,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO35399nad
Racer Bridge F, čierne, veľkosť M
Rukavice na motorku – dámske, celoročná a letná, zapínanie na suchý zips, vodoodolné, krátke, veľkosť M, čierna farba
34,90 €
Posledný kus na sklade
Objednávací kód: MOTO35010
Ventoso Yukon kombinované rukavice
Pracovné rukavice Lehké kombinované rukavice z vysokou prodyšností, přilnavá dlaň s pogumováním, ukazováky s plochou pro ovládání telefonu, vhodné pro automechaniky i jako motorkářské rukavice.
13,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO38495nad
106,37 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO38339nad
90,60 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO38343nad
90,60 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: MOTO38347nad

Oblečenie na skúter

V kategórii Oblečenie na skúter máme práve teraz na Alza.sk celkom 539 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné oblečenie na skúter Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie oblečenie na skúter Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii oblečenie na skúter recenzie
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií