Dámske moto nohavice

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Materiál
Textil
(21)
Denim
(17)
Bavlna
(10)
Polyester
(10)
Polyester 600D
(9)
Veľkosť
XS
(13)
S
(29)
M
(27)
L
(30)
XL
(25)
Farba
Biela
(1)
Čierna
(24)
Sivá
(3)
Modrá
(11)
Zelená
(3)
Umiestnenie chráničov
Bedrá
(13)
Kolená
(38)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Zástupkyne nežného pohlavia tiež sadnú na motorku, či už ako vodičky alebo spolujazdkyne. Aby sa im pri prípadnom páde nič nestalo, je vhodné zvoliť správne dámske moto nohavice. Tie môžeme deliť podľa niekoľkých základných parametrov, na ktoré treba nezabudnúť. Ukážme si, ako dámske nohavice na motorku vyberať.

Pokračovať

Prečo potrebujem dámske moto nohavice?

Dámske moto nohavice sú potrebné, pretože dokážu zmierniť dôsledky prípadného pádu. Dnes už existujú stroje, ktoré majú veľmi vysoký výkon a jazdiť na nich bez príslušného oblečenia môže byť naozaj hazard. Dámske motorkárske nohavice zároveň nemusia byť nudné. Vďaka rôznym typom môžete vyjadriť svoju osobnosť.

i

Pri kupovaní oblečenia na motorku nezabudnite na prilbu. Pre šoférovanie motocykla je zo zákona povinná. V našom sortimente určite narazíte na takú, ktorá bude podľa vašich prianí.

Dámske moto nohavice – materiál je kľúčový

Z akého materiálu si vôbec dámske moto nohavice zaobstarať? Všetko záleží na tom, aké máte preferencie, kedy motorku najčastejšie preháňate, za akých podmienok a kde sa s ňou pohybujete. Materiály sa často u dámskych nohavíc na motorku kombinujú. Poďme sa ale pozrieť na tri najzákladnejšie kategórie.

  • Dámske kožené moto nohavice bývajú najtrvanlivejšie, sú štýlové a podržia chrániče na potrebných miestach. Pokiaľ vás ale zastihne dážď, nebudete sa mať veľmi fajn a sušiť budete niekoľko dní.
  • Motorkárske džínsy sú moderné a určené najmä pre pohodovejšiu jazdu po meste. Niektoré nohavice tejto kategórie obsahujú aj kevlar, ktorý zvyšuje ich odolnosť.
  • Textilné dámske moto nohavice – čierne, modré, alebo napríklad zelené. Výber je celkom pestrý. Textilné moto nohavice sa vyznačujú hlavne svojou odolnosťou voči všetkým druhom počasia.

Výber správnej veľkosti pre dámske moto nohavice

Dámske moto nohavice je potrebné vybrať také, aby parádne sedeli na tele a zároveň sa v nich musí človek pohodlne pohybovať. Je možné voliť z bežných veľkostí, ktoré sú označené písmenami S až XXL. U niektorých značiek sú dámske nohavice na motorku delené podľa obvodu v páse.

Zháňate lacné dámske moto nohavice? Bazár môže byť tou správnou voľbou. Nájdete v ňom kvalitné kúsky za veľmi priaznivé ceny.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
39 položiek

Dámske moto nohavice

Dámske moto nohavice

V kategórii Dámske moto nohavice máme práve teraz na Alza.sk celkom 39 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné dámske moto nohavice Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie dámske moto nohavice Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii dámske moto nohavice recenzie
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií